Uitwaaien op het strand

Terschelling, ontladen en opladen, even helemaal weg

Ervaar het ware eilandgevoel op Terschelling

Bezienswaardigheden op Terschelling

Er is veel te zien op Terschelling. Een bijzondere natuur met meerdere gezichten. Oude historische gebouwen, kunst en veel meer. Je komt tijd te kort om al het moois op Terschelling te zien.
lees verder >

Winters Uitwaai arrangement

In de winter is het ook genieten op Terschelling! Wij hebben een arrangement voor je samengesteld waarbij je verblijft in een huis of appartement. Bedlinnen is inbegrepen dus dat hoef je zelf niet mee te nemen.
lees verder >

De Boot naar Terschelling

De boot tussen Harlingen en Terschelling wordt gevaren door Rederij Doeksen. Dagelijks brengt ms Friesland de vele passagiers, auto’s en fietsen van en naar het eiland. De overtocht duurt ca 1 uur en 45 minuten. Aan boord van ms...
lees verder >

Natuur | Excursies en activiteiten

Er op uit! Op Terschelling besef je voortdurend dat je op een eiland bent, steeds hoor je de Noordzee en ruik je de Waddenzee. Terschelling bestaat voor 80 procent uit natuur. De natuur is gevarieerd: bossen, strand, duinvalleien en kwelders,...
lees verder >

Overnachten tijdens de Fjoertoer

Op 4 april kun je weer deelnemen aan de Fjoertoer. Wil je overnachten tijdens de Fjoertoer dan is het handig om tijdig een verblijf te boeken. Bekijk de beschikbare accommodaties en boek snel je overnachting.
lees verder >

Vakantiehuis op Terschelling

Van duin tot polder of bij het strand. Zoek in het meest complete aanbod. Boek nu je vakantiehuis op de mooiste plekken van het eiland.
lees verder >

Typisch Terschelling

Hoe heet dat dorpje ook alweer op Terschelling, waar kan ik die heerlijke Terschellinger schapenkaas kopen die we laatst in dat leuke restaurant hebben gegeten. En waar staan de Beelden uit Zee eigenlijk? Op deze pagina vind je alle dorpen op...
lees verder >

Voorjaarsvakantie op Terschelling

Begin het jaar goed en ga in het voorjaar even lekker weg naar een eiland dat je nog in alle rust kunt beleven. Lange wandelingen over uitgetrekte stranden, fietsen of even helemaal niets doen. Ervaar het ware eilandgevoel op Terschelling....
lees verder >

Oerol

Tien dagen lang is het eiland één groot podium voor theater, dans, straattheater, beeldende kunst en muziek. 
lees verder >

Vakantie op Terschelling 

Vakantie vier je op Terschelling. Op Terschelling ervaar je het ware eilandgevoel. Waar je ook bent, je proeft, ruikt, ziet of voelt de zee. Een uitgestrekt eiland met gezellige dorpen en een fantastische natuur. Echt even helemaal weg. Pak de fiets buitendijks langs de Waddenzee of door de duinen. Eindeloze stranden nodigen uit tot heerlijke strandwandelingen. Of je nu alleen bent, met familie, vrienden of met kinderen, er is veel te zien en te doen. 
 

Verblijf boeken op Terschelling 

oek een vakantie op dit prachtige eiland. Een uitgebreid aanbod van vakantiehuisjes, hotels tot campings. Boek je verblijf eenvoudig online. Er zijn vele soorten beschikbaar. Van luxe bungalow of appartement tot een heerlijk hotel. Je hebt de keuze uit honderden verschillende accommodaties. Kun je gelijk je overtocht boeken naar Terschelling. Weten wat er te doen is? Kijk bij de evenementen of boek een excursie. De voorpret kan alvast beginnen. Tot snel op Terschelling.
 

Beoordelingen van vakantiegangers

er is alles wat je nodig hebt; alleen de douche vond ik niet fijn.lees verder ▸
J. van der Zwart
De plaats Hoorn was niet onze eerste keuze maar bleek goed uit te vallenlees verder ▸
Frits van der Velden
Gezellig eenvoudig huisje maar evengoed kompleet ingericht. Centraal gelegen.lees verder ▸
Erik van Schagen
De zekerheid van:
VVV
Veilig betalen met:
iDEAL