Wandelen op Terschelling is tijdsbesteding nummer 1

Wandelen op Terschelling

Met ruim 200 kilometer aan wandelpaden, het brede strand en onverharde wegen zijn de mogelijkheden voor wandelaars eindeloos, het hele jaar door.

Het Waddeneiland Terschelling is groots voor wandelaars. De VVV en Staatsbosbeheer hebben prachtige, afwisselende wandelroutes uitgezet door de zeven verschillende landschapstypes. In afstand variëren de routes van vier tot vijftien kilometer, of je kiest voor aansluitende routes het eiland rond.
In de diverse gidsjes staan deze routes beschreven, met allerlei wetenswaardigheden onderweg.

Netwerk wandelknooppunten

Staatsbosbeheer stelde samen met de Stichting 'Sporen in het zand' en de VVV de meest complete wandelroutes en wandelgids voor Terschelling samen. De wandelroutes zijn bebakend met paaltjes en je leest over de geschiedenis en landschappen. Het wandelnetwerk is opgebouwd met trajecten die het hele eiland openen in middellange en lange wandelingen. Voor meer plezier en beleving in de natuur is een beknopte veldgids toegevoegd.

Bekijk en bestel deze unieke wandelgids HIER.

Terschellinger wandelarrangement
NIEUW Een uniek Terschellinger wandelarrangement. Samen met Wandelnet hebben wij drie prachtige wandeldagen voor u in petto. De wandelroutes voeren u langs mooie, unieke natuurgebieden, gezellige terrasjes en sfeervolle dorpjes. De routes zijn goed gemarkeerd en staan uitgebreid beschreven. Bovendien is per wandeling een gps track en een kaart beschikbaar. Uiteraard zijn de routes ook in te korten of naar eigen wens aan te passen.

Dit arrangement boekt u al vanaf € 71,00 per persoon en is boekbaar vanaf maart 2018. Bekijk en boek dit arrangement.