Beschrijving

Camping Landzicht is een gezellige en rustige gezinscampig. Zeer geschikt voor jonge gezinnen. Onze camping ligt tegen de bosrand met wandel-, fiets-, en ruiterpaden. Op 2 km vanaf de boot. Naast jaarplaatsen is er in de boomgaard plaats voor tenten en tourcaravans, allen met een elektrische aansluiting. Het sanitair is schoon en omvat 5 toiletten, 8 wastafels, 3 douches met warm en koud water. Voor de kinderen zijn er diverse speeltoestellen, zandbak, wip, tafeltennistafels en een voetbalveld. Ook zijn er veel dieren aanwezig: kippen, dwerggeiten en konijnen. Honden zijn toegestaan, mits aangelijnd. De wasserette is luxe en modern en voorzien van 2 wasmachines, 1 droger, 1 centrifuge en een strijkplank. Tevens kunt u gebruik maken van draadloos internet. In de directe omgeving is een bushalte, midgetgolf, bowlingbaan en een pizzeria. Tevens hebben wij verhuur van een 10 pers. woning, 6 pers. bungalow en houten chalets. Na telefonische afspraak wordt uw bagage gratis van en naar de boot gebracht. Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting.

  Prijs
Kinderen beneden de 4 jaar € 6,25
Volwassenen (incl. toeristenbelasting) € 8,50
Tent groot € 6,00
Tent klein € 3,00
Caravan/kampeerauto € 6,00
Auto op de parkeerplaats € 1,50
Hond € 1,50
Electrisch (6amp) € 2,00
Reserveringskosten € 8,00

 

 

 

Kenmerken

Algemeen

  • Huisdieren toegestaan
  • Internet aanwezig

Kenmerken

  • Type accommodatie: Camping
  • Aantal personen (minimum): 1
  • Aantal personen (maximum): 6
  • Aantal badkamers: 1
  • Aankomsttijd: 15:00
  • Vertrektijd: 10:00

Kaart & omgeving

West-Terschelling

Waar de boot de haven indraait, ontmoet je West-Terschelling. West-Terschelling is het grootste- en levendigste dorp van het eiland. Het dorp is in de twaalfde eeuw ontstaan op een zandplaat die een eeuw eerder met de rest van het eiland verheelde. De naam van het dorp (en van het hele eiland Terschelling) schijnt te zijn afgeleid van de naam die de zandplaat droeg, namelijk De Schelling. In de loop der jaren is de naam van het dorp geleidelijk veranderd. Achtereenvolgens zijn de namen Westeinde, West-Schelling, Westerschelling, West ter Schelling en West-Terschelling bekend.

De bewoners van Terschelling noemen het dorp kortweg: West. Het dorp heeft een oude kern, met musea, winkels, kroegen en clubs, restaurants, hotels, een zwembad, maar ook prachtige natuur. De haven ligt bijvoorbeeld aan de enige natuurlijk baai van Nederland. Het is de thuishaven van garnalenvissers, charterschepen en plezierjachten. Vanuit West-Terschelling loop je echter ook zo het Groene strand op en de ruige natuur van de Noordsvaarder in. Of loop het Seinpaalduin op, waar je een fraai uitzicht hebt over het dorp en (bij helder weer) Harlingen en Vlieland kunt zien liggen.

Hoofdweg
10
8881 HA
West-Terschelling
De zekerheid van:
VVV
Veilig betalen met:
iDEAL