Rustig gelegen, vrijstaande bungalow in Midsland Noord, grenzend aan Landerumerheide

7,6 Goed

Bungalow Patria

Rustig gelegen vrijstaande bungalow, grenzend aan Landerumerheide. ALGEMEEN Cv in alle vertrekken, open haard (hout niet voorradig), strijkijzer/plank, centrifuge, wasmachine, cassettedeck, video, cd speler, dvd speler. De accommodatie is voorzien van WIFI. WOONKAMER 24 m2 (dit is incl. de eethoekruimte in de keuken), gelakte kurkvloer, 4 fauteuils leer, 2 rieten stoelen EETKAMER/KEUKEN Eethoek met 5 stoelen, blank gelakt grenen, stoelen met kussentjes, aparte eetkeuken, (nieuw 2014) met 4-pits-kookplaat, afzuigkap, koelkast, magnetron, koffiezetapparaat, broodrooster, elektrische waterkoker, oven, citruspers, mixer, tosti ijzer en eierkoker. SANITAIR Badkamer met douche, toilet, wastafel (klein) SLAAPKAMERS (begane grond) 1. 6.33 m2 1 x tweepersoonsbed (140-190cm) met wastafel 2. 10 m2 2 x eenpersoonsbed met wastafel 3 3.82 m2 1 x eenpersoonsbed met wastafel SLAAPKAMERMATERIAAL 1 x linoleum vloer 2 x gelakt hout, 1x tweepersoons -en 2x eenpersoons synthetische dekbedden, extra dekens, wekkerradio. KINDERATTRIBUTEN Ledikantje, kinderstoel, box, badje BUITENVOORZIENINGEN Groot grasveld met boomsingels, ligt aan onverhard weggetje met terras op zuiden. Tuinmeubels aanwezig: 4 verstelbare stoelen, 2 ligstoelen, 5 goede rechte stoelen en tafel. Berghok, in het berghok kunnen eventueel elektrische fietsen worden opgeladen. Parkeerplaats op eigen terrein.

Eigenschappen

• Kinderstoel
  • Kinderbox

Ligging

Rustig gelegen vrijstaande bungalow, grenzend aan Landerumerheide. De bungalow heeft een grote tuin met boomsingels geschikt voor gezinnen, zandbak is aanwezig in de tuin. Patria ligt aan een onverhard weg. Gelegen op zo'n 1,5 kilometer van het strand.

In de buurt

Natuurgebied de Boschplaat

7,3 kilometer

Belangrijk om te weten

Bedlinnen is bij de huursom niet inbegrepen. Je kunt dit zelf meenemen of huren bij de aanbieders van linnenverhuur op het eiland.

Inchecken tussen:

14:00 uur - 20:30 uur

Uitchecken voor:

Beschikbaarheid en prijzen

Selecteer een aankomst- en vertrekdatum

Beoordelingen van gasten

7,6

Goed
8,9
6,6
Gastvrijheid
8,6
Prijs/kwaliteit
7,1
Inrichting

6,2

Mooi centraal gelegen vakantiehuis

Het huisje staat op een prachtige plek waardoor je zo in Midsland bent of in andere dorpen en op steenworpafstand van een prachtig wandelgebied (Landerumerheide).

Bedankt voor de tips. Er is voor gezorgd dat het kozijn, raam en ander rot houtwerk vervangen gaan worden maar het bouwbedrijf wacht nog op de aanlevering van de materialen. Dit hebben we al in januari geregeld maar op dit moment kunnen we daar dus ook niks aan doen helaas. Het heeft zeker onze aandacht en we vinden dit zelf ook vervelend. Het spijt ons dat het stoffig was onder de bedden. We hebben dit onder de aandacht gebracht van de schoonmaker. We hebben zelf vorige week een grote schoonmaak gehouden dus alles is nu weer heel erg schoon. Dit werd normaal elke maart gedaan door onze moeder maar ze is helaas overleden dus de grote schoonmaak was wat vertraagd daardoor. Onze excuses. We zullen kijken of we inderdaad in de toekomst de bedden en matrassen kunnen vervangen. En over de sleutel - ik heb hem geprobeerd vorige week en hij werkt maar wel moet de deur wat aangedrukt worden als je de deur openmaakt. Ik heb voor de zekerheid een andere sleutel in kastje gedaan. Met vriendelijke groet, Nynke en Wytske van der Burg

6,4

Voor korte tijd goed onderkomen

Ervaring met huren huisjes

Bedankt voor jullie reactie. We hebben Patria net ge-erfd van onze moeder (ze is afgelopen maart overleden) vandaar dat de grote schoonmaak wat vertraagd was dit jaar. Onze excuses. Ik heb het onder de aandacht van onze vaste schoonmaker gebracht.

8,4

Een heerlijk, gezellig, compleet en vooral knus huisje op een geweldige plek.

Alles was er, het was sfeervol; de planten in de vensterbank en op de terrastafel maakten het áf en dat laatste gold zeer zeker voor de aanwezige leesboeken en boeken over (de geschiedenis van) Terschelling en de flora en fauna.

Bedankt voor jullie leuke reactie!

Tips voor je verblijf

Het Drenkelingenhuisje

Beleef het ware eilandgevoel.
Waar je ook bent, je proeft, ziet, hoort, ruikt en voelt de zee. Even helemaal weg en dat pure eilandgevoel beleven. Dat is Terschelling. Je hoofd leeg laten waaien en plek maken voor nieuwe herinneringen. Je helemaal onderdompelen in dat ware eilandgevoel.

Wij geven je graag 5 leuke tips:

Tip 1 Sterrenkijken in het Dark Sky Park

Tip 2 Bezoek het Drenkelingenhuisje

Tip 3 Fiets langs alle uitzichtpunten

Tip 4 Wadlopen over de bodem van de zee

Tip 5 Een uitgebreide strandwandelling

• Veilig betalen

• Eigen waarborgfonds

• Direct boekbaar aanbod

• Beste prijs

• Wij wonen er zelf

VVV Terschelling