Beschrijving

 

Tipitent

De tipitent is een compleet ingerichte tent voor 4 personen van 32m2. De tent is van zeildoek. Door de hoge, spitse vorm van de tipitent kunt u in de tent rechtop staan.

Op de begane grond is een woonkamer/keuken met een zithoekje, eettafel met stoelen, keuken met koelkast, gasfornuis en koffiezetapparaat en een slaapvertrek met 2 eenpersoons boxspringbedden (90x200) met kussens en dekbedden. Op een hoogslaper staan nog eens  2 eenpersoons boxspringbedden (90x200) met kussens en dekbedden. In de tipitent is koud stromend water, electra en gas.  De tipitent staat op een ruime plaats van 100m2, voor uw tent is nog een ruime grasstrook met picknickset en 2 loungestoelen.

Voor douche en toilet kunt u gebruik maken van de sanitairruimte op het terrein. Er zijn twee douches, twee toiletten, en een koude buitendouche.

 

Prijzen en beschikbaarheid

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen beschikbaar.

Kenmerken

Algemeen

  • Huisdieren niet toegestaan
  • Internet aanwezig

Kenmerken

  • Type accommodatie: Ingerichte tent
  • Aantal personen (minimum): 1
  • Aantal personen (maximum): 4
  • Aantal badkamers: 1
  • Aankomsttijd: 15:00
  • Vertrektijd: 10:00

Kaart & omgeving

West-Terschelling

Waar de boot de haven indraait, ontmoet je West-Terschelling. West-Terschelling is het grootste- en levendigste dorp van het eiland. Het dorp is in de twaalfde eeuw ontstaan op een zandplaat die een eeuw eerder met de rest van het eiland verheelde. De naam van het dorp (en van het hele eiland Terschelling) schijnt te zijn afgeleid van de naam die de zandplaat droeg, namelijk De Schelling. In de loop der jaren is de naam van het dorp geleidelijk veranderd. Achtereenvolgens zijn de namen Westeinde, West-Schelling, Westerschelling, West ter Schelling en West-Terschelling bekend.

De bewoners van Terschelling noemen het dorp kortweg: West. Het dorp heeft een oude kern, met musea, winkels, kroegen en clubs, restaurants, hotels, een zwembad, maar ook prachtige natuur. De haven ligt bijvoorbeeld aan de enige natuurlijk baai van Nederland. Het is de thuishaven van garnalenvissers, charterschepen en plezierjachten. Vanuit West-Terschelling loop je echter ook zo het Groene strand op en de ruige natuur van de Noordsvaarder in. Of loop het Seinpaalduin op, waar je een fraai uitzicht hebt over het dorp en (bij helder weer) Harlingen en Vlieland kunt zien liggen.

De zekerheid van:
VVV
Veilig betalen met:
iDEAL