heerlijke arrangementen op Terschelling in hotels en huisjes

Je boekt bij de VVV Terschelling

 • 100% service
 • advies op maat
 • deelname in het waarborgfonds
 • (eiland)kennis
 • online boeken
 • telefonisch bereikbaar
 • 20% korting op de overtocht bij
  de arrangementen

Filmdagen arrangement

Boek
Filmdagen
arrangement

Herfst op Terschelling, tijd voor de TerschellingerFilmdagen!

Wanneer je van films houdt en Terschelling één van je favoriete bestemmingen is, dan zou ik het derde weekend van november alvast in je agenda markeren. Donderdag 15 t/m zondag 18 november: de TIENDE editie van de Terschellinger Filmdagen.

JUBILEUM
Tien jaar Terschellinger Filmdagen! Dat belooft een feestje te worden… Een lang weekend film kijken op het heerlijke Terschelling. Weer of geen weer; je zit altijd droog. Tijdens deze dagen worden meer dan zeventig films vertoond van allerlei genres – inclusief kinderfilms - en met wisselende boodschappen. Je kunt jouw filmprogramma zo uitgebreid maken als je zelf wilt. En wat dacht je van ‘Film&Food’? Film kijken met bijpassend diner. En vergeet onze spectaculaire ‘Specials’ niet. Film, locatie, vervoer… Alles houden we dan geheim!

ONLINE KAARTVERKOOP
Dit jaar start de (online) kaartverkoop op zaterdag 3 november om 10.00 uur. Dat betekent dat je op je vrije zaterdag, heerlijk uitgeslapen met een bakje koffie, achter je computer kunt kruipen.

HÉT FILMDAGEN ARRANGEMENT:
Wegens groot succes lanceren we ook dit jaar natuurlijk weer 'het Filmdagen arrangement'. Dat maakt jouw filmweekend op Terschelling helemaal compleet. Al vanaf € 94,- per persoon verblijf je 2 nachten op het eiland en beleef je de Terschellinger Filmdagen volop. Wanneer je het Filmdagenarrangement boekt, heb je de mogelijkheid om al vóór de start van de voorverkoop (zaterdag 3 november 10:00 uur) filmtickets te reserveren voor drie films die je absoluut niet wilt missen.

Deze mogelijkheid is exclusief voor arrangementsboekers. In de week voor de start van de kaartverkoop nemen we contact op over welke films jij graag wilt zien en reserveren wij de kaarten voor je. Hoe fijn is dat! Alvast kijken welke films er draaien? Zodra het programma bekend is komt het online te staan.

Wanneer je gebruik maakt van dit speciale Filmdagen arrangement, kun je kiezen voor een verblijf in het Stayokay Hostel Terschelling of in WestCord Hotel Schylge. Beide locaties liggen aan de rand van het dorp West-Terschelling, schitterend gelegen aan het Wad en op loopafstand van alle filmlocaties.

Het Filmdagen arrangement bestaat uit:

 • 2, 3 of 4 overnachtingen in hotel Schylge of in de Stayokay
 • uitgebreid ontbijtbuffet
 • 1 x diner op gewenste avond
 • 3 filmkaartjes*
 • 20% korting op de bootovertocht**

*In de week voor de start van de kaartverkoop nemen we contact met je op over welke films je wilt zien en reserveren de kaarten voor je op basis van beschikbaarheid. Je kunt filmtickets reserveren voor de reguliere filmvoorstellingen. Extra filmtickets en tickets voor de Film Specials, Film & Food en VIP Films kun je vanaf maandag 3 november 10.00 uur online boeken via www.terschellingerfilmdagen.nl 

**Je kunt het Filmdagen arrangement online boeken. In de bevestiging die je ontvangt staat een code op blad 2 waarmee je de overtocht met korting kunt boeken.

VOORWAARDEN/BIJZONDERHEDEN:

-het filmdagen arrangement is boekbaar op basis van de beschikbaarheid en geldig tijdens het weekend van 15-18 november 2018. Het arrangement is te boeken tot en met 26 oktober 2018.
-bijkomende kosten zijn de toeristenbelasting van € 1,65 per persoon per nacht en € 7,50 reserveringskosten.
-niet gebruikte onderdelen van dit arrangement worden niet gerestitueerd.
-gekochte tickets worden niet teruggenomen, tenzij het evenement wordt afgelast.
-de organisator heeft het recht om het evenement te annuleren of te verplaatsen.
-kinder-en 65+korting zijn niet van toepassing op dit arrangement.
-dit arrangement is met de grootste zorg samengesteld. Kennelijke fouten of vergissingen binden ons niet. (Prijs) wijzigingen onder voorbehoud.

Heb je vragen over dit arrangement op Terschelling of wil je liever telefonisch boeken? Bel: 0562-443000 of mail naar info@vvvterschelling.nl

SFEERIMPRESSIE