heerlijke arrangementen op Terschelling in hotels en huisjes

Je boekt bij de VVV Terschelling

 • 100% service
 • advies op maat
 • annuleringsverzekering
 • (eiland)kennis
 • online boeken
 • telefonisch bereikbaar
 • 20% korting op de overtocht bij
  de arrangementen

Filmdagen arrangement

Boek
Filmdagen
arrangement

Filmdagen-en Terschellingfans opgelet!

Wegens groot succes lanceren we ook dit jaar natuurlijk weer ‘het Filmdagen arrangement’. Dat maakt jouw filmweekend helemaal compleet. Al vanaf €85,- per persoon verblijf je 2 nachten op het eiland en beleef je de Terschellinger Filmdagen volop.

Tijdens de Terschellinger Filmdagen van 16 t/m 19 november heb je de keuze uit meer dan 70 films op de mooiste locaties op het eiland, kun je je laten verrassen door de ‘Specials’ en ontmoet je vele andere filmliefhebbers in het filmcafé. Kortom; een ontspannen weekend op het mooie eiland Terschelling. Wie wil dat nou niet?

Wanneer je het Filmdagen arrangement boekt, heb je de mogelijkheid om al vóór de start van de voorverkoop (maandag 30 oktober) filmtickets te reserveren voor drie films die je absoluut niet wilt missen. Deze mogelijkheid is exclusief voor gebruikers van het arrangement. In de week voor de start van de  kaartverkoop nemen we contact op over welke films jij graag wilt zien en reserveren wij de kaarten voor je. Hoe fijn is dat! Alvast kijken welke films er draaien? Zodra het programma bekend is komt het online te staan.

Wanneer je gebruik maakt van dit speciale Filmdagen arrangement, kun je kiezen voor een verblijf in het Stayokay hostel Terschelling of in WestCord HotelSchylge. Beide locaties liggen aan de rand van het dorp West-Terschelling, schitterend gelegen aan het Wad en op loopafstand van alle filmlocaties.

Het Filmdagen arrangement bestaat uit:

 • 2 overnachtingen in Stayokay of hotel Schylge of 3 of 4 overnachtingen in hotel Schylge.
 • uitgebreid ontbijtbuffet
 • 1x diner op de dag van aankomst
 • 3 filmkaartjes*
 • 20% korting op de bootovertocht**

*In de week voor de start van de kaartverkoop nemen we contact met u op over welke films u wilt zien en reserveren de kaarten voor u op basis van beschikbaarheid. U kunt filmtickets reserveren voor de reguliere filmvoorstellingen. Extra filmtickets en tickets voor de Film Specials, Film & Food en VIP Films kunt u vanaf maandag 30 oktober 09.00 uur online boeken via www.terschellingerfilmdagen.nl of via de VVV op Terschelling

**U kunt het Filmdagen arrangement online boeken. In de bevestiging die u hiervan ontvangt staat een code waarmee u daarna de overtocht met korting kunt boeken. Alleen op deze manier kunt u uw persoonsbewijzen met 20% korting boeken voor de gewone veerdienst met Rederij Doeksen.

- Dit Filmdagen arrangement is boekbaar op basis van beschikbaarheid en geldig tijdens het weekend 16-19 november 2017. Het arrangement is te boeken tot en met 22 oktober 2017.
- Bijkomende kosten zijn:  toeristenbelasting à € 1,60 per persoon per dag.
- Eventuele extra's, indien beschikbaar, staat vermeld bij het tabblad 'faciliteiten' van het hotel, en kunt u aanvinken bij de opties in het boekproces.
- Niet gebruikte onderdelen van dit arrangement worden niet gerestitueerd.
- Kinder- en 65+ korting zijn niet van toepassing op dit arrangement.
- Dit arrangement is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Kennelijke fouten of vergissingen binden ons niet.

Heeft u vragen over dit arrangement op Terschelling of wilt u liever telefonisch boeken? Bel: 0562-443000 of mail naar info@vvvterschelling.nl

SFEERIMPRESSIE