heerlijke arrangementen op Terschelling in hotels en huisjes

Je boekt bij de VVV Terschelling

 • 100% service
 • advies op maat
 • deelname in het waarborgfonds
 • (eiland)kennis
 • online boeken
 • telefonisch bereikbaar
 • 20% korting op de overtocht bij
  de arrangementen

Filmfestival arrangement

Boek
Filmfestival
arrangement
All-in naar het Filmfestival Terschelling
Het derde weekend van november (donderdag 14 t/m zondag 17 november) is het zover. Tijdens het Filmfestival Terschelling kijk jij een lang weekend films op het mooiste Waddeneiland van Nederland. Speciaal voor de filmfans is er een Filmarrangement te boeken waarmee je de bootreis met korting, een slaapplek en alvast drie films in één klik geregeld hebt. Handig toch? 

Een beleving
Tijdens het filmweekend in november vertonen we zo’n 70 verschillende films, voor iedere smaak wat wils. Je kunt meedoen aan de filmquiz, je kunt heerlijk eten, drinken en dansen in ons Filmcafé en je kunt genieten van onze ‘Film & Food’: films met een bijpassend diner. Maar een echte beleving zijn onze Film Specials. De film, de locatie en het vervoer houden we allemaal geheim. We geven je enkel een cryptische omschrijving. Kortom: kaartje kopen en gaan, laat je verrassen!

Alles in één
Het Filmarrangement maakt jouw filmweekend op Terschelling compleet. Al vanaf € 97,50 per persoon verblijf je 2 nachten op het eiland en beleef je het Filmfestival Terschelling volop. Exclusief bij dit arrangement krijg je de mogelijkheid om al vóór de start van de online voorverkoop (zaterdag 2 november 10.00 uur) filmtickets te reserveren voor drie films die je absoluut niet wilt missen. Alvast kijken welke films er draaien? Zodra het programma bekend is, komt het online te staan: www.filmfestivalterschelling.nl.

Het Filmdagen arrangement bestaat uit:
 • 2, 3 of 4 overnachtingen in hotel Schylge of  2, 3 overnachtingen in de Stayokay
 • uitgebreid ontbijtbuffet
 • 1 x diner op gewenste avond
 • 3 filmkaartjes per persoon*
 • 20% korting op de bootovertocht**

*In de week voor de start van de kaartverkoop nemen we contact met je op over welke films je wilt zien en reserveren de kaarten voor je op basis van beschikbaarheid. Je kunt filmtickets reserveren voor de reguliere filmvoorstellingen. Extra filmtickets en tickets voor de Film Specials, Film & Food en VIP Films kun je vanaf zaterdag 2 november 10.00 uur online boeken via www.filmfestivalterschelling.nl 

**Je kunt het Filmfestival arrangement online boeken. In de bevestiging die je ontvangt staat een code op blad 2 waarmee je de overtocht met korting kunt boeken. Combinaties met andere kortingen zijn niet mogelijk. 

VOORWAARDEN/BIJZONDERHEDEN:

-Dit Filmfestival arrangement is boekbaar op basis van de beschikbaarheid en geldig tijdens het weekend van 14-17 november 2019. Het arrangement is te boeken zolang de voorraad strekt en is te boeken tot en met 27 oktober 2019.
-Bijkomende kosten zijn de toeristenbelasting van € 1,70 per persoon per nacht en € 7,50 reserveringskosten.
-De vanaf prijs van € 97,50 is gebaseerd op een 4 persoonskamer bij verblijf van 4 personen voor 2 nachten in de Stayokay. Wilt u met 3 personen verblijven in een 4 persoonskamer neemt u dan even telefonisch of via de e-mail contact met ons op.
-Niet gebruikte onderdelen van dit arrangement worden niet gerestitueerd.
-Gekochte tickets worden niet teruggenomen, tenzij het evenement wordt afgelast.
-De organisator heeft het recht om het evenement te annuleren of te verplaatsen.
-Kinder-en 65+korting zijn niet van toepassing op dit arrangement.
-Dit arrangement is met de grootste zorg samengesteld. Kennelijke fouten of vergissingen binden ons niet. (Prijs) wijzigingen onder voorbehoud.

Heb je vragen over dit arrangement op Terschelling of wil je liever telefonisch boeken? Bel: 0562-443000 of mail naar info@vvvterschelling.nl

SFEERIMPRESSIE