heerlijke arrangementen op Terschelling in hotels en huisjes

Je boekt bij de VVV Terschelling

 • 100% service
 • advies op maat
 • deelname in het waarborgfonds
 • (eiland)kennis
 • online boeken
 • telefonisch bereikbaar
 • 20% korting op de overtocht bij
  de arrangementen

Terschellinger paardrij arrangement

Boek
Terschellinger
paardrij
arrangement

Terschelling is een paradijs voor de stoere paardrijliefhebbers. Geniet van de afwisselende landschappen op Terschelling op de rug van een paard, langs de meer dan 100 kilometer ruiterpaden, alle dagen van het jaar op het breedste strand van Europa.

Boek hier het Terschellinger paardrijarrangement en ontdek het paardrijparadijs van West naar Oost of omgekeerd. Wij bieden je 3 locaties voor overnachtingen, drie prachtige ritten van 2 uur met een versnapering na afloop, drie dagen gebruik van een fiets en korting op de overtocht*! Veel korting, extra's en alles in één keer geregeld.  

Inhoud arrangement:

 • 2 overnachtingen in hotel of pension op basis van logies/ontbijt
 • 3 maal een 2 uur durende paardrijrit bij 3 verschillende paardrijverhuurders
 • gebruik 7-versnellingenfiets tijdens het verblijf

Daarnaast profiteert u van 20% korting* op de personenovertocht met de gewone veerdienst in de onderstaande periodes.

Boekingsinformatie en voorwaarden:
- Dit paardrijarrangement is boekbaar voor 2 nachten, op basis van beschikbaarheid en geldig in de periode 1 juni t/m 1 november 2018.

Paardrijtochten bij 3 verschillende bedrijven:

- Op de dag van aankomst ga je een 2 uur durende ochtendrit doen van 10:00-12:00 uur bij rijpaardenverhuur Lok in Landerum. Dit betekent dat je de vroege ochtend boot dient te nemen van 8:30 uur uit Harlingen. Op de tweede dag ga je genieten van de avondrit van 19:00 tot 21:00 uur bij Puur Terschelling in Oosterend. Op de laatste dag ga je met rijpaardenverhuur Terpstra in Hoorn een ochtend rit maken van 10:00-12:00 of als het voor je beter uitkomt van 13:00-15:00 uur. De volgorde kan in overleg gewisseld worden.

Na reservering van het arrangement sturen wij je de e-tickets voor de paardrijritten. Wil je een andere volgorde of verlenging van je verblijf, laat het ons weten via de e-mail, als antwoord op uw bevestiging.
- Bijkomende kosten zijn: reserveringskosten à € 7,50 en toeristenbelasting à € 1,65 per persoon per dag.

* In de bevestiging op blad 2 staat een code waarmee je de overtocht met 20% korting kunt boeken. Tijdens de volgende data profiteert u van 20% korting op de personenovertocht met de normale veerdienst: tot en met 13 juni, 26 juni tot en met 5 juli, 3 tot en met 6 september, van 11 september tot en met 11 oktober en van 29 oktober tot 1 november. De korting geldt niet voor de sneldienst. 

Niet gebruikte onderdelen van dit arrangement worden niet gerestitueerd. Kinder- en 65+ korting zijn niet van toepassing op dit arrangement. Dit arrangement is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Kennelijke fouten of vergissingen binden ons niet.

Wilt u liever telefonisch boeken of heeft u vragen over het arrangement? Laat het ons weten via de e-mail: info@vvvterschelling.nl of bel met 0562-443000.

SFEERIMPRESSIE