heerlijke arrangementen op Terschelling in hotels en huisjes

Je boekt bij de VVV Terschelling

 • 100% service
 • advies op maat
 • deelname in het waarborgfonds
 • (eiland)kennis
 • online boeken
 • telefonisch bereikbaar
 • 20% korting op de overtocht bij
  de arrangementen

Terschellinger wandelarrangement

Boek Terschellinger
wandelarrangement

3-daags wandelarrangement over het eiland van jutters en ontdekkers

U, als échte wandelaar, kunt uw hart ophalen op Terschelling. Met ruim 250 kilometer aan wandelpaden en onverharde wegen zijn de mogelijkheden eindeloos, het hele jaar door. 
De natuur op Terschelling is ongerept en ongekend gevarieerd. Nergens in Nederland vindt u in een dergelijk gebied zo'n verscheidenheid aan landschappen, planten- en diersoorten.

Met dit wandelarrangement (al vanaf € 71,00 per persoon) kunt u op Terschelling drie dagen genieten van natuur en sfeervolle dorpjes. 
Samen met Wandelnet hebben wij drie prachtige wandeldagen voor u in petto. De wandelroutes voeren u langs mooie, unieke natuurgebieden, gezellige terrasjes en sfeervolle dorpjes. De routes zijn goed gemarkeerd en staan uitgebreid beschreven. Bovendien is per wandeling een gps track en een kaart beschikbaar. Uiteraard zijn de routes ook in te korten of naar eigen wens aan te passen. 
Want op Terschelling mag u overal - Oerol op z'n Terschellings - wandelen.
 
U kunt de wandelroutes HIER bekijken, opslaan en printen voordat u vertrekt.

Inhoud van het Terschellinger wandelarrangement

 • 2 nachten in 1 van de deelnemende hotels of pensions van uw keuze, inclusief ontbijt
 • 1x lunchpakket (op dag 2)
 • gratis downloads van kaarten en routebeschrijving
 • welkomstpakketje met o.a. kruikje Terschellinger Juttersbitter voor onderweg

  EXTRA:
  20% korting op uw bootkaartje*
  20% korting op heen- en terugreis met bus en/of trein met Arriva**

U kunt dit arrangement boeken op basis van beschikbaarheid en geldig in de periode 11 september tot 20 december 2017, met uitzondering van de Berenloop  Bijkomende kosten zijn: reserveringskosten à €7,50 en toeristenbelasting à €1,60 per persoon per dag, bij sommige hotels is toeristenbelasting bij de kamerprijs inbegrepen). Eventuele extra's zoals bijvoorbeeld voor een hond, indien beschikbaar, staat vermeld bij het tabblad 'faciliteiten' van de accommodatie. Dit kunt u aanvinken bij de opties in het boekproces.

*U kunt het VVV Wandel arrangement online boeken (boekbaar tot 20 december 2017). In de bevestiging die u hiervan ontvangt staat een code waarmee u daarna de overtocht met 20% korting kunt boeken tijdens de volgende periodes: 11 september tot 13 oktober, 22 oktober tot 3 november en van 6 november tot 20 december 2017.  Alleen op deze manier en tijdens deze periodes kunt u uw persoonsbewijzen met 20% korting boeken voor de gewone veerdienst met Rederij Doeksen.

** De heenreis is tot en met Harlingen en de terugreis is vanaf Harlingen. U ontvangt na de bevestiging van de arrangementsboeking een aparte mail met een code waarmee u de heen- en terugsreis via Arriva met 20% korting kunt boeken.

Wilt u liever telefonisch boeken? Of heeft u vragen over dit wandel arrangement op Terschelling? Wij zijn bereikbaar op tel. 0562-443000 en helpen u graag.

Dit arrangement is met de grootst mogelijke zorg gemaakt, kennelijke fouten of vergissingen binden ons niet. Niet gebruikte onderdelen van dit arrangement worden niet gerestitueerd. Kinder- en 65+ korting zijn niet van toepassing op dit arrangement.

SFEERIMPRESSIE