Jut Arrangement

Geef je verblijf op Terschelling extra betekenis! Op Terschelling geniet je onder andere van de prachtige ongerepte natuur: de uitgestrekte stranden, het Waddenzee Werelderfgoed en bijvoorbeeld natuurgebied de Boschplaat. Wil jij een steentje bijdragen om het eiland en de natuur schoon te houden?

Lees meer

Beschrijving

Geef je verblijf op Terschelling extra betekenis! Op Terschelling geniet je onder andere van de prachtige ongerepte natuur: de uitgestrekte stranden, het Waddenzee Werelderfgoed en bijvoorbeeld natuurgebied de Boschplaat. Wil jij een steentje bijdragen om het eiland en de natuur schoon te houden? Boek dan het Jut Arrangement!

Met het Jut Arrangement help je met het opruimen van afval uit de natuur. Je boekt 2, 3 of 4 nachten in een hotel of pension. Bij je aankomst op Terschelling ontvang je daarna een gerecyclede postbag en een juten juttas. Met de 7-versnellingen fiets (die bij het arrangement in zit), fiets je daarna gemakkelijk naar bijvoorbeeld het strand. Daar kun je de juttassen volop gebruiken om afval te verzamelen.

Kom in actie en #doewad.

INHOUD JUT ARRANGEMENT:

  • 2, 3 of 4 nachten in een hotel of pension inclusief ontbijt
  • VVV informatiekrant De Sjouw, fiets- of wandelboekje en kaart van Terschelling
  • 7 versnellingen fiets
  • 20% korting op de personenovertocht (*let op deze korting geldt niet op alle dagen)
  • juttas: 1 van jute en 1 van gerecycled plastic
  • korting op schemerwandeling Joon, 2 personen van € 35,00 voor € 30,00
 

* De korting op de personenovertocht (uitgezonderd de toeslag voor de sneldienst) is geldig van 7 tot en met 9 april, 14 april tot en met 23 april, 4 mei tot en met 19 mei, 25 mei tot en met 28 mei, 2 tot en met 7 juni, 25 juni tot en met 2 juli, 31 augustus tot en met 10 september, 15 september tot en met 8 oktober, 26 tot en met 29 oktober en van 3 november tot en met 17 december 2020.

Na boeking ontvang je in je boekingsbevestiging de kortingscode om in te voeren op de website van Rederij Doeksen.

Arrangement is niet boekbaar tijdens de feestdagen en in de vakanties.

- Niet gebruikte onderdelen van dit arrangement worden niet gerestitueerd. - Kinder- en 65+ korting zijn niet van toepassing. - De informatie op deze pagina's is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Kennelijke fouten of vergissingen binden ons niet. Heb je vragen over dit arrangement of wil je graag dat wij het arrangement voor je boeken? Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer: +31(0)562-443000 en helpen je graag.

 

Komende data

Kenmerken

Type

  • arrangement

Thema's

  • Strand
De zekerheid van:
VVV
Veilig betalen met:
iDEAL