Terschellinger Wandelarrangement

3-daags wandelarrangement over het eiland van jutters en ontdekkers...

Lees meer

Beschrijving

3-daags wandelarrangement over het eiland van jutters en ontdekkers

Als échte wandelaar, kun je je hart ophalen op Terschelling. Met ruim 250 kilometer aan wandelpaden en onverharde wegen zijn de mogelijkheden eindeloos, het hele jaar door. De natuur op Terschelling is ongerept en ongekend gevarieerd. Nergens in Nederland vindt je in een dergelijk gebied zo'n verscheidenheid aan landschappen, planten- en diersoorten.

Met dit wandelarrangement (al vanaf € 87,20 per persoon) kun je op Terschelling drie dagen genieten van natuur en sfeervolle dorpjes. Met het Wandelboekje in je hand wandel je drie prachtige dagen over het eiland. De wandelroutes voeren langs mooie, unieke natuurgebieden, gezellige terrasjes en sfeervolle dorpjes. De routes zijn goed gemarkeerd en staan uitgebreid beschreven. Uiteraard zijn de routes ook in te korten of naar eigen wens aan te passen. Want op Terschelling mag je overal- Oerol op z'n Terschellings- wandelen.

Om in de sfeer te komen en voor tips lees woest aantrekkelijk wandelen van een echte wandelaar en Terschellingfan.

Inhoud van het Terschellinger wandelarrangement:

  • 2 of 3 nachten in één van de deelnemende hotels of pensions van uw keuze, inclusief ontbijt
  • 1x lunchpakket (op dag 2)
  • Wandelboekje met wandelroutes over het hele eiland
  • Welkomstpakket met VVV kaart, activiteitenkrant de Sjouw en kruikje Terschellinger Juttersbitter voor onderweg

 

EXTRA: 20% korting op uw bootkaartje*

Je kunt dit arrangement boeken op basis van beschikbaarheid en geldig in de periode vanaf 7 januari tot en met 17 december 2020, uitgezonderd de speciale weekenden en de maanden juli en augustus.

Boeken

 

*korting op het bootkaartje geldt van 7 januari tot 2 april, 7 tot en met 9 april, 14 tot en met 23 april, 4 mei tot en met 19 mei, 25 tot en met 28 mei, 2 juni tot en met 7 juni, 25 juni tot en met 2 juli, 31 augustus tot en met 10 september, 15 september tot en met 8 oktober, 26 oktober tot en met 29 oktober, 3 november tot en met 17 december 2020.

Bijkomende kosten zijn: reserveringskosten à € 7,50 en toeristenbelasting à € 1,74 per persoon per dag.

Je kunt het Terschellinger Wandel arrangement online boeken. In de bevestiging die u hiervan ontvangt staat een code waarmee u daarna de overtocht met 20% korting kunt boeken. Wil je liever telefonisch boeken? Of heb je vragen over dit wandel arrangement op Terschelling? Wij zijn bereikbaar op tel. 0562-443000 en helpen je graag.

Dit arrangement is met de grootst mogelijke zorg gemaakt, kennelijke fouten of vergissingen binden ons niet. Niet gebruikte onderdelen van dit arrangement worden niet gerestitueerd. Kinder- en 65+ korting zijn niet van toepassing op dit arrangement.

Komende data

Kenmerken

Type

  • arrangement

Thema's

  • Actief en sportief

Actief en sportief

  • Wandelen
De zekerheid van:
VVV
Veilig betalen met:
iDEAL