Bijenpark Terschelling

 

Lees meer
Horn Sjildeweg
1
8891 JJ
Midsland
0653403219

Beschrijving

Bijenpark Terschelling
Eigenlijk is de bijenstal een ambachtsplek voor het verwerken van bijenproducten. Dat kunnen allerlei varianten zijn van honing, zoals heidehoning, lindebloesemhoning, wilgenhoning, lamsoorhoning, of als grote gemene deler: boschplaathoning. Maar ook verzorgingsproducten zoals zeep of huidcrèmes met propolis, bijenwas en koninginnengelei worden hier verwerkt.

Met als motto “Lekkernij bij ieder tij” is in het Bijenpark voor elk wat wils te genieten.
Onze lamsoorhoning is vorig jaar als lekkerste Europese honing gekozen bij een test in de VS. Daar zijn we best trots op! 

Kenmerken

Winkels

  • Eiland producten
  • Specialiteitenwinkels

Excursies

  • Excursies

Publiek

  • Volwassenen
  • Met kinderen
  • Jeugd

Kaart & omgeving

Midsland

Midsland is, op West-Terschelling na, het grootste dorp op Terschelling. Het ligt - zoals de naam al zegt -, ongeveer in het midden van het eiland. Rond de Meslânzer kerk vind je een veelzijdige plek met een rijke historie waar je uren kunt rondlopen. Achter de gevels van de vele rijksmonumenten vind je allerlei leuks en lekkers. Lekker rondstruinen en shoppen, pak een terrasje of ga dansen!

Midsland is het hart van evenementen zoals Rock'n Roll Street, de Sint Jans Draverij met ongezadelde paarden, de Beestenmerk, de Midwintermarkt en uiteraard beleef je er tijdens het theaterfestival Oerol volop straattheater en muziek.

Het ware hart van het dorp is de kruiskerk uit 1880 met de oude begraafplaats. Hier houdt men de burenplicht in ere: bij een overlijden regelen de buren de begrafenis. Dan gaan ook de terrassen leeg, worden de vlaggen gestreken en toont men respect door even letterlijk stil te staan.

De zekerheid van:
VVV
Veilig betalen met:
iDEAL