Busvervoer Arriva Terschelling

Arriva verzorgt prettig vervoer met volledig elektrisch aangedreven bussen. De chauffeur weet altijd waar je moet zijn, wel zo makkelijk! Er staat altijd een bus bij aankomst van de boot en de bus terug sluit aan op de vertrekkende boten. In de zomerperiode rijden er ook nachtbussen. Naast de OV...

Lees meer
Midslanderhoofdweg
1
8891 GG
Midsland
+31(0)88-2776299

Beschrijving

Arriva verzorgt prettig vervoer met volledig elektrisch aangedreven bussen. De chauffeur weet altijd waar je moet zijn, wel zo makkelijk! Er staat altijd een bus bij aankomst van de boot en de bus terug sluit aan op de vertrekkende boten. In de zomerperiode rijden er ook nachtbussen. Naast de OV-chipkaart zijn er ook losse kaartjes verkrijgbaar. Arriva verzorgt ook rondritten en groepsvervoer, bijvoorbeeld voor trouwerijen. Kijk voor meer informatie op de website.

Kenmerken

Transport

  • Bus

Kaart & omgeving

Midsland

Midsland is, op West-Terschelling na, het grootste dorp op Terschelling. Het ligt - zoals de naam al zegt -, ongeveer in het midden van het eiland. Rond de Meslânzer kerk vind je een veelzijdige plek met een rijke historie waar je uren kunt rondlopen. Achter de gevels van de vele rijksmonumenten vind je allerlei leuks en lekkers. Lekker rondstruinen en shoppen, pak een terrasje of ga dansen!

Midsland is het hart van evenementen zoals Rock'n Roll Street, de Sint Jans Draverij met ongezadelde paarden, de Beestenmerk, de Midwintermarkt en uiteraard beleef je er tijdens het theaterfestival Oerol volop straattheater en muziek.

Het ware hart van het dorp is de kruiskerk uit 1880 met de oude begraafplaats. Hier houdt men de burenplicht in ere: bij een overlijden regelen de buren de begrafenis. Dan gaan ook de terrassen leeg, worden de vlaggen gestreken en toont men respect door even letterlijk stil te staan.

De zekerheid van:
VVV
Veilig betalen met:
iDEAL