Colors at Home Mast woninginrichting

Welkom bij Colors @ Home Mast op Terschelling. Wanneer je op zoek bent naar een nieuw interieur, ben je bij ons aan het juiste adres! Of het nou voor je eigen woning, of voor je vakantiewoning is: bij ons vind je een uitgebreide collectie van onder andere raamdecoratie, gordijnen, behang,...

Lees meer
Burg. Reedekerstraat
38
8881 CB
West-Terschelling
+31562-442077

Beschrijving

Welkom bij Colors @ Home Mast op Terschelling. Wanneer je op zoek bent naar een nieuw interieur, ben je bij ons aan het juiste adres! Of het nou voor je eigen woning, of voor je vakantiewoning is: bij ons vind je een uitgebreide collectie van onder andere raamdecoratie, gordijnen, behang, buitenzonwering en vloeren. Daarnaast kan je bij ons ook terecht voor een goed slaapadvies. Bekijk onze ledikanten, matrassen en linnenkasten in onze toonzaal. Kussens, dekbedden of ander bedtextiel kunnen wij bovendien uit voorraad leveren. Graag tot ziens bij Colors @ Home Mast.   

Kenmerken

Winkels

  • Bouwmarkt

Kaart & omgeving

West-Terschelling

Waar de boot de haven indraait, ontmoet je West-Terschelling. West-Terschelling is het grootste- en levendigste dorp van het eiland. Het dorp is in de twaalfde eeuw ontstaan op een zandplaat die een eeuw eerder met de rest van het eiland verheelde. De naam van het dorp (en van het hele eiland Terschelling) schijnt te zijn afgeleid van de naam die de zandplaat droeg, namelijk De Schelling. In de loop der jaren is de naam van het dorp geleidelijk veranderd. Achtereenvolgens zijn de namen Westeinde, West-Schelling, Westerschelling, West ter Schelling en West-Terschelling bekend.

De bewoners van Terschelling noemen het dorp kortweg: West. Het dorp heeft een oude kern, met musea, winkels, kroegen en clubs, restaurants, hotels, een zwembad, maar ook prachtige natuur. De haven ligt bijvoorbeeld aan de enige natuurlijk baai van Nederland. Het is de thuishaven van garnalenvissers, charterschepen en plezierjachten. Vanuit West-Terschelling loop je echter ook zo het Groene strand op en de ruige natuur van de Noordsvaarder in. Of loop het Seinpaalduin op, waar je een fraai uitzicht hebt over het dorp en (bij helder weer) Harlingen en Vlieland kunt zien liggen.

De zekerheid van:
VVV
Veilig betalen met:
iDEAL