Coop supermarkt

De vernieuwde supermarkt in het centrum van Midsland, gebouwd in de stijl van het karakteristieke centrum. Een duurzaam pand dat is gebouwd met het oog op de toekomst, zonder de historie uit het oog te verliezen. De winkel is ruim opgezet en biedt een volledig assortiment, zoals de versafdelingen...

Lees meer
Oosterburen
2
-4
8891 GC
Midsland
+31 562-448944

Beschrijving

De vernieuwde supermarkt in het centrum van Midsland, gebouwd in de stijl van het karakteristieke centrum. Een duurzaam pand dat is gebouwd met het oog op de toekomst, zonder de historie uit het oog te verliezen. De winkel is ruim opgezet en biedt een volledig assortiment, zoals de versafdelingen met onder meer een ambachtelijke slager en ook de slijterij mag er zijn. 
Op de fiets? Slecht weer? Geen probleem, online bestellen is ook mogelijk. De Coop bezorgt op heel Terschelling. 
De enthousiaste collega’s staan dagelijks voor je klaar. 

Kenmerken

Winkels

  • Slagers
  • Slijterij
  • Supermarkten

Kaart & omgeving

Midsland

Midsland is, op West-Terschelling na, het grootste dorp op Terschelling. Het ligt - zoals de naam al zegt -, ongeveer in het midden van het eiland. Rond de Meslânzer kerk vind je een veelzijdige plek met een rijke historie waar je uren kunt rondlopen. Achter de gevels van de vele rijksmonumenten vind je allerlei leuks en lekkers. Lekker rondstruinen en shoppen, pak een terrasje of ga dansen!

Midsland is het hart van evenementen zoals Rock'n Roll Street, de Sint Jans Draverij met ongezadelde paarden, de Beestenmerk, de Midwintermarkt en uiteraard beleef je er tijdens het theaterfestival Oerol volop straattheater en muziek.

Het ware hart van het dorp is de kruiskerk uit 1880 met de oude begraafplaats. Hier houdt men de burenplicht in ere: bij een overlijden regelen de buren de begrafenis. Dan gaan ook de terrassen leeg, worden de vlaggen gestreken en toont men respect door even letterlijk stil te staan.

De zekerheid van:
VVV
Veilig betalen met:
iDEAL