De Bedstied

Wij zijn in 1996 op Terschelling komen wonen en hebben, geïnspireerd door bos, zee, strand en duinen onze winkel opgebouwd tot een eigentijdse winkel, vol met woonaccessoires, meubels, outdoorkleding, mode en kadoartikelen.   Onze winkel behoort tot een van de mooiste van Terschelling en wij...

Lees meer
Oosterburen
46
-48
8891 GH
Midsland
+31 562-449502

Beschrijving

Wij zijn in 1996 op Terschelling komen wonen en hebben, geïnspireerd door bos, zee, strand en duinen onze winkel opgebouwd tot een eigentijdse winkel, vol met woonaccessoires, meubels, outdoorkleding, mode en kadoartikelen.   Onze winkel behoort tot een van de mooiste van Terschelling en wij nodigen u dan ook graag uit om uzelf ervan te overtuigen.

Kenmerken

Winkels

  • Kledingwinkels

Kaart & omgeving

Midsland

Midsland is, op West-Terschelling na, het grootste dorp op Terschelling. Het ligt - zoals de naam al zegt -, ongeveer in het midden van het eiland. Rond de Meslânzer kerk vind je een veelzijdige plek met een rijke historie waar je uren kunt rondlopen. Achter de gevels van de vele rijksmonumenten vind je allerlei leuks en lekkers. Lekker rondstruinen en shoppen, pak een terrasje of ga dansen!

Midsland is het hart van evenementen zoals Rock'n Roll Street, de Sint Jans Draverij met ongezadelde paarden, de Beestenmerk, de Midwintermarkt en uiteraard beleef je er tijdens het theaterfestival Oerol volop straattheater en muziek.

Het ware hart van het dorp is de kruiskerk uit 1880 met de oude begraafplaats. Hier houdt men de burenplicht in ere: bij een overlijden regelen de buren de begrafenis. Dan gaan ook de terrassen leeg, worden de vlaggen gestreken en toont men respect door even letterlijk stil te staan.

De zekerheid van:
VVV
Veilig betalen met:
iDEAL