Delicatessenwinkel Passie!

AFHALEN / BEZORGEN. Winkel is open maandag t/m zaterdag van 8.30 tot 17.00 uur. Ophalen voor 17.00 uur. Ontbijt, lunch en brunch.

Lees meer
Oosterburen
9
8891 GA
Midsland
+31(0)562-448206 / +31(0)6 22153203

Beschrijving

Zodra je de deur opendoet, komt een onweerstaanbare geur je tegemoet. Wat zou het zijn? Vers gebakken appeltaart of misschien kaneelcake…Welkom bij Passie! de ongekroonde koning van ontbijt, brunch, lunch en koffie met gebak.’ In de zomer geopend vanaf 08.00 uur.

Voor actuele aanbiedingen volg Passie! op Facebook

Kenmerken

Winkels

  • Bakker
  • Specialiteitenwinkels

Eten en Drinken

  • Afhalen
  • Lunch
  • Ontbijt
  • Thee / koffie

Kaart & omgeving

Midsland

Midsland is, op West-Terschelling na, het grootste dorp op Terschelling. Het ligt - zoals de naam al zegt -, ongeveer in het midden van het eiland. Rond de Meslânzer kerk vind je een veelzijdige plek met een rijke historie waar je uren kunt rondlopen. Achter de gevels van de vele rijksmonumenten vind je allerlei leuks en lekkers. Lekker rondstruinen en shoppen, pak een terrasje of ga dansen!

Midsland is het hart van evenementen zoals Rock'n Roll Street, de Sint Jans Draverij met ongezadelde paarden, de Beestenmerk, de Midwintermarkt en uiteraard beleef je er tijdens het theaterfestival Oerol volop straattheater en muziek.

Het ware hart van het dorp is de kruiskerk uit 1880 met de oude begraafplaats. Hier houdt men de burenplicht in ere: bij een overlijden regelen de buren de begrafenis. Dan gaan ook de terrassen leeg, worden de vlaggen gestreken en toont men respect door even letterlijk stil te staan.

De zekerheid van:
VVV
Veilig betalen met:
iDEAL