Fietsverhuur Doeksen

In het midden van het eiland, in Baaiduinen, vindt u onze fietsenverhuur. Wij verhuren elektrische fietsen, tandems, kinderfietsen, kindertandems, bakfietsen, hondenkar en natuurlijk diverse gewone fietsen met en zonder versnellingen. Wij brengen en halen geen fietsen bij de boot, wel is er een...

Lees meer
Baaiduinen
36
8884 HJ
Baaiduinen
+31(0)562-442423   /  +31(0)6-50573977 

Beschrijving

In het midden van het eiland, in Baaiduinen, vindt u onze fietsenverhuur. Wij verhuren elektrische fietsen, tandems, kinderfietsen, kindertandems, bakfietsen, hondenkar en natuurlijk diverse gewone fietsen met en zonder versnellingen. Wij brengen en halen geen fietsen bij de boot, wel is er een bushalte voor de deur waar elke bus stopt. 

Kenmerken

Transport

  • Fietsverhuur

Kaart & omgeving

Baaiduinen

Baaiduinen is het jongste dorp van Terschelling. Het dorp is in de negentiende eeuw als zelfstandige nederzetting erkend. Het dorp ligt ten westen van het dorp Midsland. Baaiduinen is omringd door een aantal kleine, maar veel oudere nederzettingen: Kinnum, Kaard, Horp en Hee. Ten noorden van Baaiduinen ligt een uitgestrekt poldergebied met de naam het "Hoge Land". 

De zekerheid van:
VVV
Veilig betalen met:
iDEAL