Fotostudio Hart en Kamstra

Marianne Hart & Hans Kamstra zijn een fotografen-echtpaar dat opgeleid is aan de MTS voor fotografie en fototechniek in Den Haag en sinds 1982 op Terschelling woont....

Lees meer
Westerburen
19
8891 GN
Midsland
0562 448007

Beschrijving

Marianne Hart & Hans Kamstra zijn een fotografen-echtpaar dat opgeleid is aan de MTS voor fotografie en fototechniek in Den Haag en sinds 1982 op Terschelling woont.

U kunt bij hen terecht voor familiefoto’s, portretfoto’s, bruidsfoto’s, etc. Zowel op Terschelling als ” aan de wal” .
Al menigmaal hebben ze een prijs gewonnen in zowel de categorie Bruidsfoto als Portretfoto.
Zij kunnen snel leveren daar zij alles in eigen huis verwerken, van foto-vergrotingen tot canvasprints.

Lid van Master Photographers Network en Ringfoto.

Kenmerken

Winkels

  • Fotografie

Kaart & omgeving

Midsland

Midsland is, op West-Terschelling na, het grootste dorp op Terschelling. Het ligt - zoals de naam al zegt -, ongeveer in het midden van het eiland. Rond de Meslânzer kerk vind je een veelzijdige plek met een rijke historie waar je uren kunt rondlopen. Achter de gevels van de vele rijksmonumenten vind je allerlei leuks en lekkers. Lekker rondstruinen en shoppen, pak een terrasje of ga dansen!

Midsland is het hart van evenementen zoals Rock'n Roll Street, de Sint Jans Draverij met ongezadelde paarden, de Beestenmerk, de Midwintermarkt en uiteraard beleef je er tijdens het theaterfestival Oerol volop straattheater en muziek.

Het ware hart van het dorp is de kruiskerk uit 1880 met de oude begraafplaats. Hier houdt men de burenplicht in ere: bij een overlijden regelen de buren de begrafenis. Dan gaan ook de terrassen leeg, worden de vlaggen gestreken en toont men respect door even letterlijk stil te staan.

De zekerheid van:
VVV
Veilig betalen met:
iDEAL