Golf-Surfschool Terschelling | Surf Village

Surfvillage Terschelling is een surfschool en shop waar je de eilander surfcultuur ervaart. Het hart van Surfvillage bevindt zich in het dorp van West Terschelling. In de gezellige Boomstraat vind je de classic surfshop die niet alleen dient als kledingwinkel, maar ook als inspiratieplek en...

Lees meer
Boomstraat
25
8881 BS
West-Terschelling
06-25110280

Beschrijving

Surfvillage Terschelling is een surfschool en shop waar je de eilander surfcultuur ervaart. Het hart van Surfvillage bevindt zich in het dorp van West Terschelling. In de gezellige Boomstraat vind je de classic surfshop die niet alleen dient als kledingwinkel, maar ook als inspiratieplek en boekingsspunt voor de surflessen en SUP tours.

 

Voor meer info:

Ga hier naar de website van Surf Village om te boeken of email:  info@surfvillage.nl

Kenmerken

Winkels

  • Kledingwinkels
  • Specialiteitenwinkels

Excursies

  • Workshop

Kaart & omgeving

West-Terschelling

Waar de boot de haven indraait, ontmoet je West-Terschelling. West-Terschelling is het grootste- en levendigste dorp van het eiland. Het dorp is in de twaalfde eeuw ontstaan op een zandplaat die een eeuw eerder met de rest van het eiland verheelde. De naam van het dorp (en van het hele eiland Terschelling) schijnt te zijn afgeleid van de naam die de zandplaat droeg, namelijk De Schelling. In de loop der jaren is de naam van het dorp geleidelijk veranderd. Achtereenvolgens zijn de namen Westeinde, West-Schelling, Westerschelling, West ter Schelling en West-Terschelling bekend.

De bewoners van Terschelling noemen het dorp kortweg: West. Het dorp heeft een oude kern, met musea, winkels, kroegen en clubs, restaurants, hotels, een zwembad, maar ook prachtige natuur. De haven ligt bijvoorbeeld aan de enige natuurlijk baai van Nederland. Het is de thuishaven van garnalenvissers, charterschepen en plezierjachten. Vanuit West-Terschelling loop je echter ook zo het Groene strand op en de ruige natuur van de Noordsvaarder in. Of loop het Seinpaalduin op, waar je een fraai uitzicht hebt over het dorp en (bij helder weer) Harlingen en Vlieland kunt zien liggen.

De zekerheid van:
VVV
Veilig betalen met:
iDEAL