Hessel & Tess | Groene Weide

Geen moeilijk gedoe, gewoon lekker muziek maken! Jong en oud, het maakt niet uit wie je bent of waar je vandaan komt, iedereen gaat uit z’n dak tijdens een optreden van Hessel en Tess. Rond de 260 keer per jaar treden ze op in hun eigen Groene Weide, en af en toe pakken ze het heel groots aan. Zo...

Lees meer
Dorpsstraat
79
-81
8896 JD
Hoorn
+31(0)562 448459

Beschrijving

Geen moeilijk gedoe, gewoon lekker muziek maken! Jong en oud, het maakt niet uit wie je bent of waar je vandaan komt, iedereen gaat uit z’n dak tijdens een optreden van Hessel en Tess. Rond de 260 keer per jaar treden ze op in hun eigen Groene Weide, en af en toe pakken ze het heel groots aan. Zo stonden ze in 2017 samen in het uitverkochte Ziggo Dome in Amsterdam, en in 2020 in Ahoy! Feest!

Check de website voor het speelschema!

Kenmerken

Cultuur

  • Optredens

Publiek

  • Volwassenen
  • Groep
  • Jeugd

Kaart & omgeving

Hoorn

Hoorn ligt ten oosten van Lies en ten westen van Oosterend. Karakteristiek is middeleeuwse kerk. De Sint Janskerk is gebouwd in de 13e eeuw en is daarmee de oudste kerk van Terschelling. Naast de kerk hangt 'de Sjouw'. Deze tijdbal werd gehesen om aan het werkvolk in de wijde omtrek te laten weten dat het tijd was voor het eten.

Hoorn is een langgerekt dorp met van oorsprong verspreide bebouwing van boerderijen en woningen. Eén van de oudste gebouwen van het dorp is de strandvonderijschuur, nog vrijwel in oorspronkelijke staat. Vroeger werden hier de gejutte spullen opgeslagen. Tegenwoordig vind je er een aantal winkels, restaurants en bezoekboerderijen.

Ook kent Hoorn een aantal markante plekken en mensen. Een van de markante bewoners was Jean Dulieu, de bedenker van Paulus de Boskabouter. Aan de boskant van Hoorn ligt nu dan ook het spannende kabouterpad.

De zekerheid van:
VVV
Veilig betalen met:
iDEAL