Kitesurfschool Terschelling

Sinds 2004 verzorgen onze enthousiaste en ervaren IKO, KNWV en/of VDWS gecertificeerde instructeurs kitesurflessen op Terschelling. Als enige kitesurfschool op Terschelling met een vergunning! Het eiland is één van de mooiste plekken in Nederland om te leren kitesurfen! De stranden zijn enorm...

Lees meer
Baaiduinen
41
Baaiduinen
+31(0)6 42993803

Beschrijving

Sinds 2004 verzorgen onze enthousiaste en ervaren IKO, KNWV en/of VDWS gecertificeerde instructeurs kitesurflessen op Terschelling. Als enige kitesurfschool op Terschelling met een vergunning! Het eiland is één van de mooiste plekken in Nederland om te leren kitesurfen! De stranden zijn enorm groot, er is veel ruimte op het water en het waait net even wat meer en wat harder dan in de rest van Nederland.

Kenmerken

Excursies

  • Workshop

Kaart & omgeving

Baaiduinen

Baaiduinen is het jongste dorp van Terschelling. Het dorp is in de negentiende eeuw als zelfstandige nederzetting erkend. Het dorp ligt ten westen van het dorp Midsland. Baaiduinen is omringd door een aantal kleine, maar veel oudere nederzettingen: Kinnum, Kaard, Horp en Hee. Ten noorden van Baaiduinen ligt een uitgestrekt poldergebied met de naam het "Hoge Land". 

De zekerheid van:
VVV
Veilig betalen met:
iDEAL