Koffiebranderij Terschelling

De beste koffiebonen brandt de Koffiebranderij zelf voor elke gewenste koffievariant. Met zorg worden hier ook de heerlijkste theemelanges samengesteld. De (h)eerlijke chocoladeproducten zijn de juiste begeleiding van een kop geurige koffie of thee. Ontdek de leuke cadeauartikelen of bestel...

Lees meer
Oosterburen
37
Midsland
+31(0)6 12201780

Beschrijving

De beste koffiebonen brandt de Koffiebranderij zelf voor elke gewenste koffievariant. Met zorg worden hier ook de heerlijkste theemelanges samengesteld. De (h)eerlijke chocoladeproducten zijn de juiste begeleiding van een kop geurige koffie of thee. Ontdek de leuke cadeauartikelen of bestel online voor thuis. 

Kenmerken

Kaart & omgeving

Midsland

Midsland is, op West-Terschelling na, het grootste dorp op Terschelling. Het ligt - zoals de naam al zegt -, ongeveer in het midden van het eiland. Rond de Meslânzer kerk vind je een veelzijdige plek met een rijke historie waar je uren kunt rondlopen. Achter de gevels van de vele rijksmonumenten vind je allerlei leuks en lekkers. Lekker rondstruinen en shoppen, pak een terrasje of ga dansen!

Midsland is het hart van evenementen zoals Rock'n Roll Street, de Sint Jans Draverij met ongezadelde paarden, de Beestenmerk, de Midwintermarkt en uiteraard beleef je er tijdens het theaterfestival Oerol volop straattheater en muziek.

Het ware hart van het dorp is de kruiskerk uit 1880 met de oude begraafplaats. Hier houdt men de burenplicht in ere: bij een overlijden regelen de buren de begrafenis. Dan gaan ook de terrassen leeg, worden de vlaggen gestreken en toont men respect door even letterlijk stil te staan.

De zekerheid van:
VVV
Veilig betalen met:
iDEAL