Kookstudio Flang in de pan

Kom lekker eten en heerlijk slapen bij Flang & Willemijn! Proef de smaken van Terschelling in Kookstudio Flang in de Pan. Geboren eilander Flang Cupido neemt je mee de natuur in om ingrediënten te verzamelen voor de bereiding van een heerlijk diner.

Lees meer
Dorpsstraat
25
8896 JA
Hoorn
+31(0)562 850134 / +31(0)6 53399424

Beschrijving

Culinair Wadlopen, de Wildpluk Wandeling of een Wadproeverij…. Dat is genieten van al het lekkers dat Terschelling heeft te bieden. Flang kookt ook aan huis en verzorgt feestelijke catering. 
Flang & Willemijn bieden je ook een bijzonder aangenaam verblijf in de vier luxe kamers van hun B&B De Postoari. 

Kenmerken

Excursies

  • Excursies
  • Wandelingen
  • Workshop

Publiek

  • Groep

Kaart & omgeving

Hoorn

Hoorn ligt ten oosten van Lies en ten westen van Oosterend. Karakteristiek is middeleeuwse kerk. De Sint Janskerk is gebouwd in de 13e eeuw en is daarmee de oudste kerk van Terschelling. Naast de kerk hangt 'de Sjouw'. Deze tijdbal werd gehesen om aan het werkvolk in de wijde omtrek te laten weten dat het tijd was voor het eten.

Hoorn is een langgerekt dorp met van oorsprong verspreide bebouwing van boerderijen en woningen. Eén van de oudste gebouwen van het dorp is de strandvonderijschuur, nog vrijwel in oorspronkelijke staat. Vroeger werden hier de gejutte spullen opgeslagen. Tegenwoordig vind je er een aantal winkels, restaurants en bezoekboerderijen.

Ook kent Hoorn een aantal markante plekken en mensen. Een van de markante bewoners was Jean Dulieu, de bedenker van Paulus de Boskabouter. Aan de boskant van Hoorn ligt nu dan ook het spannende kabouterpad.

De zekerheid van:
VVV
Veilig betalen met:
iDEAL