Mulder Vis Friet Meer

AFHALEN. woensdag t/m zaterdag van 12.00 tot 20.30 uur. Verse vis en krokant huisgemaakte friet.

Lees meer
Trompstraat
4
8881 AV
West-Terschelling
+31562443093

Beschrijving

Dé viswinkel in West-Terschelling voor verse vis en krokant huisgemaakte friet! Onderaan de voet van de Brandaris bevindt zich Mulder Vis Friet Meer. Het pand, voorheen bekend als De Bakvis, is in 2020 overgenomen door de broers Johan en Talo Mulder.

Na een grondige metamorfose en met een nieuw en stijlvol interieur staan deze twee Terschellinger mannen iedere dag klaar om iedereen te laten genieten van de lekkerste friet, kibbeling, haring, lekkerbekjes, broodjes, snacks en nog veel meer!

Voor actuele aanbiedingen volg Mulder Vis Friet Meer op Facebook

 

 

 

Kenmerken

Eten en Drinken

  • Afhalen
  • Visrestaurant
  • Fast food
  • Lunch

Kaart & omgeving

West-Terschelling

Waar de boot de haven indraait, ontmoet je West-Terschelling. West-Terschelling is het grootste- en levendigste dorp van het eiland. Het dorp is in de twaalfde eeuw ontstaan op een zandplaat die een eeuw eerder met de rest van het eiland verheelde. De naam van het dorp (en van het hele eiland Terschelling) schijnt te zijn afgeleid van de naam die de zandplaat droeg, namelijk De Schelling. In de loop der jaren is de naam van het dorp geleidelijk veranderd. Achtereenvolgens zijn de namen Westeinde, West-Schelling, Westerschelling, West ter Schelling en West-Terschelling bekend.

De bewoners van Terschelling noemen het dorp kortweg: West. Het dorp heeft een oude kern, met musea, winkels, kroegen en clubs, restaurants, hotels, een zwembad, maar ook prachtige natuur. De haven ligt bijvoorbeeld aan de enige natuurlijk baai van Nederland. Het is de thuishaven van garnalenvissers, charterschepen en plezierjachten. Vanuit West-Terschelling loop je echter ook zo het Groene strand op en de ruige natuur van de Noordsvaarder in. Of loop het Seinpaalduin op, waar je een fraai uitzicht hebt over het dorp en (bij helder weer) Harlingen en Vlieland kunt zien liggen.

De zekerheid van:
VVV
Veilig betalen met:
iDEAL