Pura Vida

AFHALEN.  Open van 8.30 tot 20.00 uur. Wanneer je wilt afhalen kun je dit voor beide filialen online doen. Maar natuurlijk mag je ook gezellig bij ons langs komen en even wachten aan de bar.    

Lees meer
Oosterburen
36
8891 GC
Midsland
+31(0)6 11855457

Beschrijving

In het hart van Midsland zit dit fijne plekje: Pura Vida Foodbar. Voor een voedzaam ontbijt, een gezonde smoothie of verwen jezelf met huisgemaakt taartjes van Helga. Zodra het zonnetje hoger staat, geniet je van een lunch met een tintje ‘net even wat anders’. Vanaf 17:00 uur bereiden de koks de lekkerste burgers & bowls. Met tot in de late uurtjes funky cocktails en verrassende barbites. Living the green life? Er is genoeg vegetarisch en vegan. Ook take-away: een gegarandeerd geniet-momentje thuis. Pura Vida Foodbar is ook te vinden in West-Terschelling.

Kenmerken

Eten en Drinken

  • Restaurants
  • Vegetarisch
  • Ontbijt
  • Lokaal eten
  • Biologisch

Kaart & omgeving

Midsland

Midsland is, op West-Terschelling na, het grootste dorp op Terschelling. Het ligt - zoals de naam al zegt -, ongeveer in het midden van het eiland. Rond de Meslânzer kerk vind je een veelzijdige plek met een rijke historie waar je uren kunt rondlopen. Achter de gevels van de vele rijksmonumenten vind je allerlei leuks en lekkers. Lekker rondstruinen en shoppen, pak een terrasje of ga dansen!

Midsland is het hart van evenementen zoals Rock'n Roll Street, de Sint Jans Draverij met ongezadelde paarden, de Beestenmerk, de Midwintermarkt en uiteraard beleef je er tijdens het theaterfestival Oerol volop straattheater en muziek.

Het ware hart van het dorp is de kruiskerk uit 1880 met de oude begraafplaats. Hier houdt men de burenplicht in ere: bij een overlijden regelen de buren de begrafenis. Dan gaan ook de terrassen leeg, worden de vlaggen gestreken en toont men respect door even letterlijk stil te staan.

De zekerheid van:
VVV
Veilig betalen met:
iDEAL