Puur Terschelling

Welkom bij Puur Terschelling, een familie- bedrijf in het dorp Oosterend dat de gasten het “Puur Terschelling gevoel” wil laten beleven door de eilander natuur: bos, duinen, cranberryvelden, polder, wad, strand, Unesco Werelderfgoed en Europees natuurreservaat de Boschplaat. Dagelijks zijn er...

Lees meer
Oosterend
39
8897 HX
Oosterend
+31(0)562 449487 / +31(0)6 30056023

Beschrijving

Welkom bij Puur Terschelling, een familie- bedrijf in het dorp Oosterend dat de gasten het “Puur Terschelling gevoel” wil laten beleven door de eilander natuur: bos, duinen, cranberryvelden, polder, wad, strand, Unesco Werelderfgoed en Europees natuurreservaat de Boschplaat. Dagelijks zijn er Puur activiteiten met de huifkar, Friese rijpaarden, ezelwandelingen, Landrover 4x4-tochten of wadlopen over het Unesco Werelderfgoed.

Kenmerken

Excursies

  • Excursies
  • Outdoor
  • Huifkartochten

Publiek

  • Met kinderen

Kaart & omgeving

Oosterend

Oosterend was ooit het meest oostelijke puntje van Terschelling. Hier hield het eiland vroeger op. Maar het eiland is gegroeid. Nu ligt Oosterend aan de rand van de uitgestrekte wildernis van Europees Natuurreservaat en Dark Sky Park de Boschplaat. Waddenzee Unesco Werelderfgoed ligt hier letterlijk voor de deur. Het dorp zelf is klein, maar fijn. Er zijn enkele restaurants, fietsverhuur, kleine supermarkt, overnachtingsmogelijkheden, een aantal veehouders en een kaasmakerij.

De zekerheid van:
VVV
Veilig betalen met:
iDEAL