Restaurant de Reis

AFHALEN. Van dinsdag t/m zondag vanaf 17.00 uur. Afhaalkaart staat op website. Bestellen kan vanaf 10.00 uur op 0562-448424 of 06-54940803. Nu ook wijn en Spaanse en Terschellinger biertjes to go. 

Lees meer
Dorpsstraat
58
8896 JG
Hoorn
+31(0)562 448424

Beschrijving

Spaans Restaurant De Reis ‘Het bruisende hart van het dorpje Hoorn’ 15 Eten en drinken in Mediterrane sfeer! Dit restaurant met open keuken biedt zowel binnen als buiten een keur aan gezellige zitplaatsen, waar jong en oud zich al ruim 15 jaar thuis voelt.
Tapas De Reis: ‘Mas que une restaurant’. Specialiteiten: tapas, paella’s en kindermenu’s. Voor openingstijden check de website.

 

Voor actuele aanbiedingen volg De Reis op Facebook

Kenmerken

Eten en Drinken

  • Restaurants
  • Afhalen
  • Tapas

Kaart & omgeving

Hoorn

Hoorn ligt ten oosten van Lies en ten westen van Oosterend. Karakteristiek is middeleeuwse kerk. De Sint Janskerk is gebouwd in de 13e eeuw en is daarmee de oudste kerk van Terschelling. Naast de kerk hangt 'de Sjouw'. Deze tijdbal werd gehesen om aan het werkvolk in de wijde omtrek te laten weten dat het tijd was voor het eten.

Hoorn is een langgerekt dorp met van oorsprong verspreide bebouwing van boerderijen en woningen. Eén van de oudste gebouwen van het dorp is de strandvonderijschuur, nog vrijwel in oorspronkelijke staat. Vroeger werden hier de gejutte spullen opgeslagen. Tegenwoordig vind je er een aantal winkels, restaurants en bezoekboerderijen.

Ook kent Hoorn een aantal markante plekken en mensen. Een van de markante bewoners was Jean Dulieu, de bedenker van Paulus de Boskabouter. Aan de boskant van Hoorn ligt nu dan ook het spannende kabouterpad.

De zekerheid van:
VVV
Veilig betalen met:
iDEAL