Restaurant en bierencafé 't Wapen van Terschelling

Eet-en Bierencafé ’t Wapen is gelegen in Midsland en biedt u plaats op ons ruime en zonnige terras.

Lees meer
Oosterburen
25
8891 GA
Midsland
+31 562-448801

Beschrijving

Eet-en Bierencafé ’t Wapen is gelegen in Midsland en biedt u plaats op ons ruime en zonnige terras. Binnen kunt u gezellig zitten in de warme sfeer van weleer en genieten van smakelijke gerechten, klein en groot. Als lid van de Alliantie van Biertapperijen zijn wij gespecialiseerd in bieren. De bierliefhebber is hier op zijn plaats en kan zich verheugen op een ruim assortiment bieren van de tap en op fles.

Kenmerken

Eten en Drinken

  • Cafés
  • Restaurants

Kaart & omgeving

Midsland

Midsland is, op West-Terschelling na, het grootste dorp op Terschelling. Het ligt - zoals de naam al zegt -, ongeveer in het midden van het eiland. Rond de Meslânzer kerk vind je een veelzijdige plek met een rijke historie waar je uren kunt rondlopen. Achter de gevels van de vele rijksmonumenten vind je allerlei leuks en lekkers. Lekker rondstruinen en shoppen, pak een terrasje of ga dansen!

Midsland is het hart van evenementen zoals Rock'n Roll Street, de Sint Jans Draverij met ongezadelde paarden, de Beestenmerk, de Midwintermarkt en uiteraard beleef je er tijdens het theaterfestival Oerol volop straattheater en muziek.

Het ware hart van het dorp is de kruiskerk uit 1880 met de oude begraafplaats. Hier houdt men de burenplicht in ere: bij een overlijden regelen de buren de begrafenis. Dan gaan ook de terrassen leeg, worden de vlaggen gestreken en toont men respect door even letterlijk stil te staan.

De zekerheid van:
VVV
Veilig betalen met:
iDEAL