Rijwielhandel de Groot

U kunt bij ons terecht voor verhuur, verkoop en reparatie's van fietsen. We beschikken over een ruim assortiment fietsen. Normale fietsen, hybride's atb's, kinderfietsen en aangepaste fietsen. Maar ook bolderkarren, kinderameublement, buggy's enz. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en garanderen...

Lees meer
Westerburen
20
8891 GP
Midsland
0562-448704

Beschrijving

U kunt bij ons terecht voor verhuur, verkoop en reparatie's van fietsen. We beschikken over een ruim assortiment fietsen. Normale fietsen, hybride's atb's, kinderfietsen en aangepaste fietsen. Maar ook bolderkarren, kinderameublement, buggy's enz. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en garanderen een goede service.

Kenmerken

Transport

  • Fietsverhuur

Kaart & omgeving

Midsland

Midsland is, op West-Terschelling na, het grootste dorp op Terschelling. Het ligt - zoals de naam al zegt -, ongeveer in het midden van het eiland. Rond de Meslânzer kerk vind je een veelzijdige plek met een rijke historie waar je uren kunt rondlopen. Achter de gevels van de vele rijksmonumenten vind je allerlei leuks en lekkers. Lekker rondstruinen en shoppen, pak een terrasje of ga dansen!

Midsland is het hart van evenementen zoals Rock'n Roll Street, de Sint Jans Draverij met ongezadelde paarden, de Beestenmerk, de Midwintermarkt en uiteraard beleef je er tijdens het theaterfestival Oerol volop straattheater en muziek.

Het ware hart van het dorp is de kruiskerk uit 1880 met de oude begraafplaats. Hier houdt men de burenplicht in ere: bij een overlijden regelen de buren de begrafenis. Dan gaan ook de terrassen leeg, worden de vlaggen gestreken en toont men respect door even letterlijk stil te staan.

De zekerheid van:
VVV
Veilig betalen met:
iDEAL