Warenhuis Midsland

Warenhuis Midsland is een ruim opgezette winkel halverwege de Oosterburen in Midsland.  

Lees meer
Oosterburen
21
8891 GA
Midsland
+31(0)562 448476

Beschrijving

Zo kunt u bij hen terecht voor een grote collectie huishoudelijke producten, elektrische artikelen, persoonlijke verzorging, cadeau's, trendy woonaccessoire en decoratieartikelen. Tevens is een groot deel van de winkel ingericht met speelgoed.

Naast het gewone assortiment kunt u bij hen ook terecht voor horloges, koffers en een ruime keuze aan Terschellinger souvenirs.

Kenmerken

Winkels

  • Elektronica
  • Warenhuizen
  • Souvenirs

Kaart & omgeving

Midsland

Midsland is, op West-Terschelling na, het grootste dorp op Terschelling. Het ligt - zoals de naam al zegt -, ongeveer in het midden van het eiland. Rond de Meslânzer kerk vind je een veelzijdige plek met een rijke historie waar je uren kunt rondlopen. Achter de gevels van de vele rijksmonumenten vind je allerlei leuks en lekkers. Lekker rondstruinen en shoppen, pak een terrasje of ga dansen!

Midsland is het hart van evenementen zoals Rock'n Roll Street, de Sint Jans Draverij met ongezadelde paarden, de Beestenmerk, de Midwintermarkt en uiteraard beleef je er tijdens het theaterfestival Oerol volop straattheater en muziek.

Het ware hart van het dorp is de kruiskerk uit 1880 met de oude begraafplaats. Hier houdt men de burenplicht in ere: bij een overlijden regelen de buren de begrafenis. Dan gaan ook de terrassen leeg, worden de vlaggen gestreken en toont men respect door even letterlijk stil te staan.

De zekerheid van:
VVV
Veilig betalen met:
iDEAL