Zeehondenopvang Terschelling

Heeft u een zeehond of zeedier in nood gespot. Bel: 06-53239276 Houd afstand en geef de zeehond rust Houd je hond aan de lijn Laat kinderen niet bij het dier

Heeft u een zeehond of zeedier in nood gespot. Bel: 06-53239276

Houd afstand en geef de zeehond rust
Houd je hond aan de lijn
Laat kinderen niet bij het dier

Het gaat om de zeehond
Hessel Wiegman heeft zijn hele leven met liefde en passie opgeofferd aan het verzorgen van hulpbehoevende zeehonden en had als grootste wens dit nu eindelijk in een officiële (nood-)zeehondenopvang te kunnen doen. De Stichting Zeehondenopvang Terschelling helpt mee aan Hessel zijn droom.

Mijn passie is helpen. Daar doe ik alles voor. Het zit nou eenmaal in mij om ‘deze beestjes’ te helpen.
Hessel Wiegman
29 april 1947 - 10 februari 2017