Bedrijven en ondernemers van Terschelling overzicht

Sauna

Even heerlijk relaxen en bijkomen in een sauna op Terschelling. De sauna's op Terschelling zijn kleinschalig, sfeervol en knus.

West-Terschelling

Wellness in ApartHotel Boschrijck

Hotel Boschrijck ligt verscholen in de bossen van West Terschelling. Een heerlijke plek waar je echt even los kunt komen van de beslommering van de dag. Het hotel beschikt over een ruime wellness faciliteit met een heerlijke sauna, die openbaar toegankelijk is op reservering!

Hotel Boschrijck heeft een eigen restaurant, waar u na uw bezoek aan onze sauna nog even heerljik kan bijkomen met een drankje en hapje.

Tot ziens in Hotel Boschrijck!

Sportlaan 5
West Terschelling
+31562443055
http://www.westcordhotels.nl/hotels/Residentie-Boschrijck?utm_source=vvvterschel
boschrijck@westcordhotels.nl

Wellness in Hotel Schylge

Hotel Schylge (4-sterren), aan de enige natuurlijke baai van Nederland, heeft het mooiste uitzicht van Terschelling over de haven en de Waddenzee. Hotel Schylge biedt luxe en comfort en is voorzien van diverse ontspannende faciliteiten waaronder een sauna, zwembad en schoonheidssalon welke ook voor niet gasten te bezoeken zijn op reservering!
Lopend langs de haven bent u zo in het dorp West-Terschelling. Fiets- en wandelpaden richting strand, bossen en wad beginnen voor en achter het hotel. Het hotel heeft een uitstekende keuken o.l.v. Arne Vos. Een bezoek aan à la carte Restaurant 'Op West' is zeker de moeite waard.

De 88 hotelkamers van Hotel Schylge hebben allen een balkon of terras en gratis WIFI internet.

Burg van Heusdenweg 37
8881 ED West Terschelling
+31562442111
http://www.westcordhotels.nl/hotels/Hotel-Schylge?utm_source=vvvterschelling.nl&
schylge@westcordhotels.nl