Bessenschuur

Midden in het bos, aan de Badweg richting West aan Zee, staat de Bessenschuur. Deze schuur dankt zijn naam aan het feit dat hier vele jaren geleden de cranberries na de oogst verzameld en gesorteerd werden.

Badweg

Deze schuur, die meer dan 85 jaar geleden gebouwd is naar origineel Amerikaans model is de enige originele Bessenschuur in Europa. Tegenwoordig is het een cranberry museum en tevens koffie- en theehuis.

Bestel hier dé must have voor elke cranberry fan!

• toeristische attractie

Kunst & Cultuur