Contact met VVV Terschelling, adresgegevens, telefoonnummer

Accommodatie verhuren via de VVV Terschelling

Betrouwbaar verhuren!

De VVV Terschelling is een sterk en betrouwbaar merk voor gasten die een mooie vakantie zoeken. De VVV is bereikbaar, deskundig, objectief en gastvrij.
En door het online reserveringssysteem van de VVV weten de gasten snel de juiste accommodatie te vinden, met het gemak van direct online boeken en betalen! 
Zo is onze gast verzekerd van een mooi verblijf, en bent u als logiesverstrekker goed te vinden. Op elk moment van de dag met een up to date aanbod.

Bent u in bezit van een vakantiehuis, een pension, hotel of groepsaccommodatie? Werk dan samen met VVV Terschelling voor een optimaal aanbod en een optimale bezetting. 

Op Maat
VVV Terschelling biedt bezoekers een totaalpakket met eilandinformatie, de overtocht en het excursieaanbod, waardoor ook uw gast altijd een welkom onthaal vindt. Wij bieden informatie op maat. 

Ook voor de aanbieders. Want de VVV staat voor het leggen van de verbinding tussen gast en het toeristisch aanbod, en voor eilandpromotie in de ruimste zin, door aantrekkelijke producten, diensten, arrangementen en het genereren van aandacht van nieuwe en bestaande bezoekers in diverse (social) media.

Deelnemerschap
Wilt u uw accommodatie ook via de VVV aanbieden, dan vragen wij u om deelnemer van de VVV te worden. Met een bijdrage vanaf 100 euro op jaarbasis steunt u alle activiteiten die de VVV (betaald en onbetaald) doet voor het toerisme op Terschelling.
Wij werken voorts op commissiebasis. Deze commissie wordt besteed aan het onderhoud van het boekingssysteem en aan administratiekosten.
Door ook via de VVV te adverteren, kunnen we aantrekkelijke informatieproducten maken zoals Bestemming Terschelling, de gids die de weg naar de huiskamer van minstens 80.000 bezoekers vindt.

Kwaliteit
De VVV is een betrouwbaar merk. Wij bieden de gast waar voor hun geld. En om de bezoekers een goed beeld van de accommodatie te geven, bezoeken wij alle verhuurders. Daarnaast werken we met een beoordelingssysteem door de gast zelf, zodat zij snel en gemakkelijk op de site kunnen filteren op hun wensen.

Persoonlijk
We gaan graag persoonlijk in gesprek over alle mogelijkheden voor bemiddeling via de VVV Terschelling. Bel voor een afspraak op 0562-443085 en vraag naar Tineke, of stuur een mail naar info@vvvterschelling.nl. Graag tot ziens!

Wanneer kan ik via VVV verhuren

Uiteraard voldoet uw accommodatie aan de kwaliteitseisen van de gast. Daarom bezoekt VVV Terschelling uw accommodatie regelmatig. Zo kunnen we uw verhuurobject voorzien van een objectieve beschrijving waardoor uw gast de juiste waar voor zijn geld.
De VVV is immers ten eerste een servicebalie en ambassadeur voor heel Terschelling. Wij vermarkten de vele kwaliteiten van Terschelling op verschillende manieren, persoonlijk en online, en dat doen wij betaald en onbetaald. Eilandliefde en marketing zit ons immers in het bloed.

VVV deelnemerschap
De VVV deelnemerschap die wij vragen wordt direct besteed aan alle service en informatie die wij kosteloos aan de gasten verstrekken. Dat doen wij gevraagd en ongevraagd. Want wij staan niet alleen aan de balie voor de antwoorden aan de gasten. Wij zenden ook ongevraagd informatie waardoor nieuwe gasten Terschelling, en uw bedrijf, weten te vinden. U bent al VVV deelnemer vanaf €100,00 per jaar. Meer informatie over VVV deelnemerschap en wat wij met uw bijdrages zoal doen vindt u HIER.

Als u geïnteresseerd bent in de verhuur, neem dan contact op via telefoonnummer 0562-443085 of per mail naar info@vvvterschelling.nl 

Overeenkomst. Wij werken samen op basis van een verhuurovereenkomst, waarin we alle zaken mbt verhuur van de accommodatie hebben geregeld. Deze TOR voorwaarden kunt u in de volgende balk rechts op de pagina aanklikken. Hier staat oa in dat u vrije ruimte beschikbaar moet stellen, en dat u deze en de bijbehorende prijzen ook actueel dient te houden. Op zich heel logisch allemaal. U kunt onderstaand de voorwaarden van ons reserveringssysteem (TOR) downloaden. Daarin staat precies hoe met elkaar werken als wij voor u een object in de verhuur nemen.

Klik HIER voor de TOR voorwaarden.

Tarieven verhuur via vvvterschelling.nl

 

Verhuren via de VVV is eenvoudig en betrouwbaar.

Verhuren via de VVV levert veel voordelen. U bent vindbaar voor heel veel gasten, die bij de VVV boeken vanwege de betrouwbaarheid en het persoonlijk advies.
En de VVV zorgt voor een doorzoekbare website waar direct online te boeken is. U weet dus direct wat er verhuurd wordt.

- U verhuurt via VVV op een commissiebasis van 8% over het geboekte huurbedrag. Verhuurt u niet, dan betaalt u geen commissie.

- Daarnaast betaalt u een vergoeding (vanaf 55 euro per jaar) voor het plaatsen van uw accommodatie met omschrijving en foto, en voor het beheer van de online boekingsmodule. Een vergoeding voor de ict-kosten dus. 

- U kunt ook beslissen om tegen een meerprijs naar eigen website door te linken. De boeking gaat dan rechtstreeks via u. De VVV ontvangt dan geen commissie. 

Meer weten over verhuren via de VVV? bel met Tineke op 0562-443085.

Ondernemerspagina informatie TOR

TOR beheerderspagina, inloggen: klik HIER

TOR handleiding: Klik HIER

TOR beheerderspagina, inloggen: klik HIER

TOR handleiding: Klik HIER