Contact met VVV Terschelling, adresgegevens, telefoonnummer

TOR systeem

In ons online reserveringssysteem kan iedere gast rechtstreeks alle excursies en accommodaties boeken en direct betalen. Dat is gemakkelijk en overzichtelijk voor u en uw gasten. De beschikbaarheid wordt namelijk direct na een boeking aangepast. Ook bij boekingen van excursies via wederverkopers. Onze website is dus altijd up to date, en uw aanbod en administratie dus ook!
Alle excursies worden getoond op de VVV website. Ook in de actuele informatiekrant, de Sjouw welke 4 x per jaar wordt gemaakt, worden de activiteiten vermeld.

De voorwaarden
Om uw excursie of activiteit via de VVV Terschelling te laten boeken, dient u wel donateur te zijn. Dat heeft veel voordelen, want de VVV wordt als betrouwbaar merk goed gevonden door onze gasten en maakt zich sterk voor alle ondernemers. Klik hier voor de voorwaarden.
Wil u zich liever in een persoonlijk gesprek laten informeren over alle mogelijkheden voor bemiddeling via de VVV Terschelling? Bel 0562-443085 en vraag naar Tineke. Mailen voor een afspraak kan natuurlijk ook: 
info@vvvterschelling.nl Graag tot ziens bij de VVV.