Contact met VVV Terschelling, adresgegevens, telefoonnummer

Reserveren bij de VVV Terschelling

Reserveer bij de VVV Terschelling

Reserveer uw huisje of hotel bij de VVV Terschelling.

Zoek het vakantiehuis dat bij u past! Vergelijk met andere huizen en filter op voorzieningen en gebruiksgemak. Boeken doet u online en de bevestiging daarvan zit gelijk in uw mailbox!

Even een lastminute in een hotel op Terschelling? Zoek door ons uitgebreide aanbod aan hotels. Of bekijk de arrangementen die de VVV heeft samengesteld.

Klik HIER voor een overzicht van alle vakantiehuisjes.
Klik HIER voor een overzicht van alle hotels.
Klik HIER voor een overzicht van alle caravans en chalets.

Klik HIER voor een overzicht van alle campings (niet online boekbaar).
Klik HIER voor een overzicht van alle groepsaccommodaties (niet online boekbaar).

Algemene VVV boekingsvoorwaarden

Bekijk HIER de algemene boekingsvoorwaarden van de VVV Terschelling.

VVV Waarborgfonds in geval van annuleringen

Tijdens het boeken kunt u aan of uitvinken of u uw verblijf op Terschelling wilt verzekeren voor onverwachte annuleringen of calamiteiten.

De VVV Terschelling biedt u als enige bemiddelaar een betrouwbaar Waarborgfonds van waaruit u uw boekingsbedrag terug kunt krijgen in het geval dat u onverhoopt uw reis moet annuleren. Denk dan niet alleen aan ziekte van uzelf, maar ook als er familieleden in de eerste graad (ernstig) ziek worden bent u gedekt!

Uiteraard zijn er voorwaarden aan verbonden, deze leest u HIER.

VVV kwaliteitscontrole

De VVV Terschelling is de enige die alle vakantiehuisje en chalets in haar bestand met eigen ogen heeft gezien. Wij weten daarom precies wat u wil huren en kunnen u voorzien van gedetailleerde en betrouwbare informatie!

 

Driejaarlijkse controle van de vakantiehuizen

Eens per jaar controleren en beoordelen we zo'n 100 vakantiehuizen en chalets. Dat komt erop neer dat wij eens in de drie jaar ieder huisje (weer) hebben gezien.

 

Sterren classificatie

Uit onze beoordeling komt een sterrenwaardering van 0 tot 5 sterren. Het voeren van een laag aantal sterren wil overigens beslist NIET zeggen dat het een slechte accommodatie betreft! Integendeel: Veelal is de prijs-kwaliteit verhouding heel goed. Een eenvoudig huis, doch prachtig gelegen, met goed onderhoud, nette inrichting, en schone vertrekken voor een prima prijs! De VVV Terschelling maakt zich sterk om voor iedere beurs een kwalitatief goede accommodatie te kunnen aanbieden.

Voor informatie over sterren classificatie klikt u hier.