Contact met VVV Terschelling, adresgegevens, telefoonnummer

Vakantie boeken bij VVV Terschelling

Je ideale vakantie...

Je vindt het vakantieverblijf dat bij je past bij de VVV Terschelling! Vergelijk het aanbod op onze website en filter op prijs, periode, plaats en voorzieningen. Bekijk ons uitgebreide aanbod of boek een van onze super arrangementen. Boeken doe je
direct en gemakkelijk online of we helpen je via de telefoon 0562-443000.

Klik HIER voor een overzicht van alle vakantiehuisjes.
Klik HIER voor een overzicht van alle hotels.
Klik HIER voor een overzicht van alle caravans en chalets.
Klik HIER voor een overzicht van alle campings.
Klik HIER voor een overzicht van alle groepsaccommodaties.

Bij de VVV Terschelling boek je betrouwbare adressen en krijg je waar voor je geld. Wij wensen je alvast een fijne vakantie!

Hoe boek ik mijn vakantieverblijf online?

Online boeken is eenvoudig. Voer in het zoekscherm je voorkeuren in voor de periode en het soort verblijf. Bij de resultaten worden alleen de beschikbare accommodaties getoond. Kies je favoriete vakantieverblijf en boek. Je krijgt dan via de website en via mail een bevestiging van je boeking.

Zijn prijzen en beschikbaarheid niet zichtbaar op de site of kom je er niet uit, bel dan 0562-443000 voor meer informatie of een telefonische boeking. Mailen kan ook.

 

Boeken is niet vrijblijvend. Een annuleringsverzekering is aan te raden. Lees meer over de Algemene Boekingsvoorwaarden

Ontvang ik een boekingsbevestiging en factuur?

Kies je favoriete vakantieverblijf en boek. Je krijgt dan via de website en via mail een bevestiging van je boeking. Daar zit ook de factuur bij. 

Op de boekingsbevestiging staat de (adres)gegevens van de verhuurder vermeld en informatie over de sleuteloverdracht. Op de factuur staan alle kosten van uw boeking zoals huursom, reserveringskosten, toeristenbelasting, eventuele verzekeringen, schoonmaakkosten, bedlinnen en termijnen voor betaling.

Betalingen gaan via online bankieren of bankoverschrijving, onder vermelding van het boekingsnummer. Bij een telefonische boeking via de VVV ontvang je de bevestiging en factuur schriftelijk via de post. 

Kan ik een boeking herroepen of wijzigen?

Wil je iets wijzigen in het aantal meereizende personen of huisdieren, of in de verblijfsduur? Daar kunnen kosten aan verbonden zijn.
Omdat reisovereenkomsten een uitzondering vormen op de Wet verkoop op afstand, vallen ze NIET onder het herroepingsrecht of de´bedenktijd´van 14 dagen. Het maken van een boeking is dus niet vrijblijvend. We raden dus aan een annuleringsverzekering af te sluiten. Dan kan je onder bepaalde voorwaarden je reis en verblijf annuleren. Neem contact op met VVV Terschelling als je meer wil weten over het wijzigen of annuleren van een boeking.

Bij de VVV kan je ook gebruikmaken van het Waarborgfonds.

 

Kan ik nog iets boeken voor Oerol?

De meeste huisjes zijn al ruim van te voren bezet, omdat veel vaste Oerolgasten meteen voor het volgende jaar reserveren. Hou onze website regelmatig in de gaten, als er iets vrijkomt kan je het op de site vinden. Helaas is het door de grote aanvraag voor ons niet mogelijk om een wachtlijst bij te houden.

Soms hebben hotels nog wel een plekje en meestal kan je met een eigen tent wel op een van de campings terecht. Kijk hier of op de website van de camping van je keuze of er een plaatsje vrij is!

 

Telt een baby als meereizend persoon?

Ja, een baby telt mee als een meereizend persoon. Bij elke accommodatie staat vermeld hoeveel personen maximaal zijn toegestaan. Dit is het totaal aantal volwassenen inclusief kinderen dat in het vakantiehuis mag slapen. In sommige gevallen mogen er 1 of 2 baby´s van 0 tot 2 jaar extra mee. Dat kan alleen na vooraf overleg met de verhuurder. Neem dus altijd eerst contact op. Bij de voorzieningen van de accommodatie staat vermeld of er extra inventaris voor kinderen of een babybedje aanwezig is. Bij vragen, bel 0562-449439.

 

 

 

Zijn er ook (last minute)kortingen?

Speciale kortingen staan in de omschrijving van de accommodatie vermeld. Een lastminute-korting is een korting op de oorspronkelijke verhuurprijs, dus een van/voor-prijs. Die is herkenbaar doordat er een streep door de huurprijs staat met een nieuwe, gereduceerde prijs daarnaast. Als u een dergelijke lastminute-aanbieding via de VVV boekt, kunt u 20 procent korting krijgen op de personenovertocht op de reguliere veerdienst. Deze overtocht dient u dan telefonisch via de VVV te boeken (0562-449439). Deze korting geldt niet voor boekingen op de korte termijn. Een boeking op korte termijn is niet per definitie een lastminute-boeking. 

Kortingen op basis van leeftijd en gezinskortingen zijn op basis van de bij de boeking opgegeven leeftijd. Kortingen worden automatisch verrekend bij het maken van een boeking.

Let op, de korting op de overtocht geldt niet voor voertuigen, geldt niet tijdens vakanties of feestweekeinden en zijn ook niet geldig op de sneldienst. 

 

 

Kan ik een tent opzetten bij mijn vakantiehuisje?

De meeste accommodatie hebben een maximum aantal personen dat er kan en mag overnachten. Dit heeft te maken met de faciliteiten en met verzekeringen. Het opzetten van een tent bij een huisje of caravan is dus meestal niet toegestaan. Wil je het zeker weten, vraag het na bij de verhuurder.

 

Hoe kan ik betalen?

Betalen kan via een overboeking met Ideal, creditcard of bankoverschrijving (onder vermelding van het boekingsnummer). De reissom moet vooraf zijn voldaan en kan niet ter plaatse bij het verblijf betaald worden.

Gespreide betaling is ook mogelijk. Na boeking betaalt u 30% van de reissom, de eventuele verzekeringspremie en reserveringskosten. Het restant betaalt u uiterlijk acht weken voor aankomstdatum. Betaalt u in twee termijnen, dan ontvangt u een week voor het verstrijken van de tweede termijn een herinnering per e-mail. 
Bij een aankomst binnen negen weken moet de betaling in één keer (binnen een week) voldaan worden. De betalingstermijnen staan vermeld op uw factuur. Bij gespreide betaling geldt een geringe extra vergoeding.

Overschrijding
Als de betalingstermijn is overschreden, neem dan direct contact op met VVV Terschelling. Blijft uw betaling ook na een herinnering uit, dan heeft VVV Terschelling het recht uw boeking eenzijdig te annuleren. In dat geval bent u de annuleringskosten verschuldigd. Wanneer VVV Terschelling uw boeking eenzijdig annuleert, ontvangt u daarvan bericht via e-mail of telefoon.

 

Neem contact op met VVV Terschelling als je nog vragen hebt over betaling(en).

 

Is er ook bedlinnen beschikbaar

Sommige verhuurders hebben ook bedlinnen beschikbaar. Op de website staat dat beschreven bij de faciliteiten. Mocht er geen bedlinnen inbegrepen zijn, zijn er ook verschillende linnenverhuurbedrijven op Terschelling.