Beestemerkconcert West Aleta Singers

Gevarieerd programma van shanty, zeemanslied, klassiek en meer!

8891 GP
Midsland
do, 10 sep 2020 | 20:00 - 21:00

Het mannenkoor West Aleta Singers is vernoemd naar het zowel beroemde als beruchte wijnschip dat 12 februari 1920 strandde op de Noordergronden bij Terschelling en het eiland letterlijk overspoelde met wijn.

Het concert begint om 20.00 uur in de ET-10 te Midsland Noord.
Kaartjes a € 8,00 zijn verkrijgbaar bij Boekhandel Rosenberg te Midsland, Boekhandel Funke te West-Terschelling, Restaurant Zonneweelde te Hoorn, Kringloopwinkel West en voor aanvang van het concert aan de zaal.

Komende data

do, 10 sep 2020 | 20:00 - 21:00

• evenement

Kunst & Cultuur

• Voorstellingen

Midsland

Midsland is, op West-Terschelling na, het grootste dorp op Terschelling. Het ligt - zoals de naam al zegt -, ongeveer in het midden van het eiland. Rond de Meslânzer kerk vind je een veelzijdige plek met een rijke historie waar je uren kunt rondlopen. Achter de gevels van de vele rijksmonumenten vind je allerlei leuks en lekkers. Lekker rondstruinen en shoppen, pak een terrasje of ga dansen!

Midsland is het hart van evenementen zoals Rock'n Roll Street, de Sint Jans Draverij met ongezadelde paarden, de Beestenmerk, de Midwintermarkt en uiteraard beleef je er tijdens het theaterfestival Oerol volop straattheater en muziek.

Het ware hart van het dorp is de kruiskerk uit 1880 met de oude begraafplaats. Hier houdt men de burenplicht in ere: bij een overlijden regelen de buren de begrafenis. Dan gaan ook de terrassen leeg, worden de vlaggen gestreken en toont men respect door even letterlijk stil te staan.