The jukebox tutti 2

Concert 'The jukebox'

WEGENS DE VERWACHTE WEERSOMSTANDIGHEDEN (CODE ORANJE) WORDT HET CONCERT HELAAS AFGELAST.

The Jukebox is een gratis concert van het Orkest Koninklijke Luchtmacht en wordt aangeboden door de Koninklijke Luchtmacht ACC en gemeente Terschelling.

Tijdens het concert bepaalt het publiek de speellijst. Op deze manier is de voorstelling verrassend voor het publiek, maar ook voor het orkest. Kies een tophit uit je jeugd, laat de mooiste filmtrack spelen, beleef jouw favoriete meezinger of romantische love-song. Scan bij aankomst de QR-code, breng je stem uit via de website en geniet van de gekozen muzikale hoogtepunten.

Het orkest staat onder leiding van gast-dirigent Jasper Staps en wordt ondersteund door veelzijdige vocalisten.

Meer informatie over het concert is te vinden op orkestklu.nl.

Wanneer: dinsdag 9 juli 2024
Hoe laat: 20.00 uur
Locatie: bij de Brandaris, West-Terschelling

VVV Terschelling