Eilander Art Expostie @ Ieders Plak

Elke drie maanden exposeert een (eilander) kunstenaar zijn of haar werk. De mandala's van Els-Maria Korswagen-Grieder zijn tot eind maart tentoongesteld in Ieders Plak. 

Lees meer
Sportlaan
9
8881 EP
West-Terschelling
30 jan 2020 | 10:00 tot 31 mrt 2020 | 17:00

Beschrijving

Elke drie maanden exposeert een (eilander) kunstenaar zijn of haar werk. Lees meer op iedersplak.nl/exposities.

De intuïtieve mandala’s van Els-Maria Korswagen-Grieder zijn de komende drie maanden (januari t/m maart 2020) te zien bij Ieders Plak: “In 1987 zocht ik naar antwoorden over de zin van het leven en kwam in aanraking met de techniek: Intuïtieve Mandala’s tekenen, een veilige manier dichter bij mijn gevoelens te komen. De cirkel is de volmaaktste vorm. Hier mag ik zijn wie ik werkelijk ben, niets moet alles kan. Tekenend vind ik antwoorden op mijn vragen.

Ik geef de voorkeur aan werken met kleurenpotloden, maar soms kies ik ook ander materiaal en begin met verschillende startvormen bijv. glansbol, stromingsbeelden, symbolen, etc. In de expositie wil ik laten zien dat voor iedereen de mogelijkheid bestaat antwoorden op vragen te vinden en te beseffen: zij liggen in mij verborgen. Mandala’s tekenen is een inspiratiebron voor iedereen van 5-100 jaar.

We wonen sinds 40 jaar op Terschelling. Ik studeerde in Zwitserland voor maatschappelijk werk en gaf les aan geestelijk gehandicapte kinderen. Op Terschelling mocht ik lang gekoesterde wensen waar maken: leren kantklossen en intuïtieve Mandala’s tekenen. Meer weten? Je bent van harte welkom.”

Entree is gratis.

Tijdens lesuren en in het seizoen dagelijks van 09.00-17.00 uur. Buiten het seizoen zijn we wisselend geopend en op afspraak. 

Komende data

30 jan 2020 | 10:00 tot 31 mrt 2020 | 17:00

Kenmerken

Type

  • evenement

Kunst en cultuur

  • Galerieën
De zekerheid van:
VVV
Veilig betalen met:
iDEAL