Najaarsconcert West Aleta Singers

Najaarsconcert met een gevarieerd programma van shanty, zeemanslied, klassiek en meer!

Heereweg
ET 10
Midsland Noord
do, 1 okt 2020 | 20:00 - 21:00

Het mannenkoor West Aleta Singers is vernoemd naar het zowel beroemde als beruchte wijnschip dat 12 februari 1920 strandde op de Noordergronden bij Terschelling en het eiland letterlijk overspoelde met wijn. De West Aleta Singers treden regelmatig op.

Het concert begint om 20.00 uur in de ET-10 te Midsland Noord.
Kaartjes a € 8,00 zijn verkrijgbaar bij Boekhandel Rosenberg te Midsland, Boekhandel Funke te West-Terschelling, Restaurant Zonneweelde te Hoorn, Kringloopwinkel West en voor aanvang van het concert aan de zaal.

Komende data

do, 1 okt 2020 | 20:00 - 21:00

• evenement

Kunst & Cultuur

• Voorstellingen

Midsland Noord

Midsland Noord ligt net tussen Midsland aan Zee en het dorp Midsland in. Hierdoor is het een ideale uitgangspositie voor een verblijf op Terschelling. Je vindt er dan ook verschillende overnachtingsmogelijkheden. Voor de innerlijke mens zijn er een aantal restaurants, een hengelsportwinkel en vind je er ET-10. Een gebouw voor de protestantse gemeente, vernoemd naar een boei op de Europese Transportroute boven het eiland op de Noordzee.