Nieuwjaarsduik

Voor echte bikkels! Begin het jaar goed met een frisse duik!

Midsland aan Zee
vr, 1 jan 2021 | 13:00 - 14:00

Woensdag 1 januari 2020 kun je meedoen aan de nieuwjaarsduik op het strand bij Midsland aan Zee. Verzamelen aan het water tegenover Strandpaviljoen De Branding. Je kunt je omkleden in een tent.

De nieuwjaarsduik op Terschelling wordt georganiseerd door de Stichting Kinderen Tsjernobyl Terschelling (sktt.nl) en ondersteund door de Landrover Club Terschelling en de vrijwilligers van de KNRM.

Komende data

vr, 1 jan 2021 | 13:00 - 14:00

• evenement

• Strand
  • Actief en sportief

Midsland aan Zee

Midsland aan Zee is een van de badplaatsen en bestaat uit recreatiewoningen. Het aantal inwoners van Midsland aan Zee is dan ook 0. De oudste recreatiewoningen zijn gebouwd in de periode tussen de Eerste en de Tweede Wereldoorlog. Bij Midsland aan Zee vind je op de strandovergang nog restanten van een oud badpaviljoen dat in de 2e wereld oorlog op last van de Duitsers moest worden afgebroken. Nu staat er op het strand zelf een strandpaviljoen op palen en geniet je er van het wijdse strand.