Terschelling kerk Midsland

Pianoconcert Aksana en Vital Stahievitch

Het oorspronkelijk uit Belarus afkomstige piano-echtpaar Aksana en Vital en Stahievitch hebben hun sporen ook in Nederland al verdiend. Vital is een geliefd docent aan het Conservatorium van Amsterdam en Aksana heeft haar eigen lespraktijk. Zowel gezamenlijk als afzonderlijk schitteren ze regelmatig in duo- en soloprogramma’s. Het concert in de Meslânzer kerk te Midsland biedt het beste van beide werelden. Vital Stahievitch brengt de poëzie van Schubert en Chopin tot leven. Vervolgens geeft hij samen met zijn vrouw de liefdevolle harmonie in Mozarts Sonate KV 381 en de meeslepende eensgezindheid in Schuberts Fantasie voor piano vierhandig gestalte. Een prachtig programma dat het verschil tussen een solist en piano vierhandig voor eens en voor altijd tot klinken brengt.

Datum: donderdag 28 juli
Tijd: 16:00 uur
Locatie: Meslânzer kerk

Koop hier uw tickets.