Vliegerfestival Kunst & Vliegwerk

Editie 2020 is helaas afgelast. Vliegerfestival Kunst & Vliegwerk op Terschelling

Lees meer
West aan Zee, Groene strand
West aan Zee

Beschrijving

Zaterdag 10 oktober vanaf 11.00  uur op het Noordzeestrand West aan Zee: verschillende teams laten tientallen vliegers op in alle soorten en maten met de grootsten van wel tot 20 meter lang. Darnaast is er ruimte voor windspelen: Hoe ver komt de airglider? Krijg jij jouw skidiver in midden van de roos? Kun jij een aerobie rocket football over een afstand van 30 meter gooien? In de middag is er ook een clinic powerkiten en blokarten. Als afsluiter van de dag wordt bij Stayokay op zaterdagavond de lucht versierd met verlichte vliegers. 

Zondag 11 oktober vanaf 11.00 uur aan de Waddenkust: Een speciale selectie van vliegers wordt opgelaten tegen het decor van natuurreservaat de Noordsvaarder. Vanaf 12 uur kun je suppen op de Waddenzee vanaf het Groene Strand of lekker vliegers komen kijken!

(foto: Sytze Schoustra)

Kenmerken

Type

  • evenement

Thema's

  • Voor kinderen
  • Strand
  • Kunst en cultuur

Kaart & omgeving

West aan Zee

West aan Zee is een van de badplaatsen op Terschelling. Het plaatsje bestaat geheel uit zomerhuisjes en heeft dan ook geen inwoners. Daarnaast vind je er een hotel en een strandpaviljoen dat het hele jaar (wisselende openingstijden) geopend is. West aan Zee is de eerste badplaats die je tegenkomt vanaf West-Terschelling.

De zekerheid van:
VVV
Veilig betalen met:
iDEAL