Workshop Stembevrijding en Mantra samenzang

Iedereen kan zingen, ook jij. Nieuwsgierig naar jouw eigen stem? Dat kan nu op Terschelling, want jouw ziel wil zingen! Stembevrijding en mantra’s zingen op prachtige locaties op het eiland.

Lees meer
Sportlaan
9
West-Terschelling
za, 12 sep 2020 | 14:30 - 21:30

Beschrijving

Workshop Stembevrijding

In de workshop wordt ruimte geven aan de stem van ons hart door middel van eenvoudige oefeningen onder begeleiding.
Vrijuit klinken! Geluid geven aan wat er in jou leeft en dat los laten trillen. Stem geven aan emoties; gevoelens van geluk, pijn, dankbaarheid, gemis of opluchting.

Zaterdag 12 september 2020
14:00 - 16:30 uur
Ieders Plak Sportlaan 9, West-Terschelling
€27,50

Zaterdag 12 september 2020
20:00 - 21:30 uur
Kerk Doopsgezinde Gemeente
Molenstraat 22, West-Terschelling
€15,00

Combinatie korting middag & avond: €40-,
De workshop en mantra avond wordt geleid door Jeanette Oostijen, Ingrid Sleegers, Gonnie van Amelsvoort en Charo Durán.
Meld je aan via stembevrijdingterschelling@gmail.com
 

Komende data

za, 12 sep 2020 | 14:30 - 21:30

Kenmerken

Type

  • evenement

Thema's

  • Bezinning

Kaart & omgeving

West-Terschelling

Waar de boot de haven indraait, ontmoet je West-Terschelling. West-Terschelling is het grootste- en levendigste dorp van het eiland. Het dorp is in de twaalfde eeuw ontstaan op een zandplaat die een eeuw eerder met de rest van het eiland verheelde. De naam van het dorp (en van het hele eiland Terschelling) schijnt te zijn afgeleid van de naam die de zandplaat droeg, namelijk De Schelling. In de loop der jaren is de naam van het dorp geleidelijk veranderd. Achtereenvolgens zijn de namen Westeinde, West-Schelling, Westerschelling, West ter Schelling en West-Terschelling bekend.

De bewoners van Terschelling noemen het dorp kortweg: West. Het dorp heeft een oude kern, met musea, winkels, kroegen en clubs, restaurants, hotels, een zwembad, maar ook prachtige natuur. De haven ligt bijvoorbeeld aan de enige natuurlijk baai van Nederland. Het is de thuishaven van garnalenvissers, charterschepen en plezierjachten. Vanuit West-Terschelling loop je echter ook zo het Groene strand op en de ruige natuur van de Noordsvaarder in. Of loop het Seinpaalduin op, waar je een fraai uitzicht hebt over het dorp en (bij helder weer) Harlingen en Vlieland kunt zien liggen.

De zekerheid van:
VVV
Veilig betalen met:
iDEAL