Zeesleepboot Holland op Terschelling | Herfstvakantie

Zeesleepboot Holland ligt in de herfstvakantie weer in de haven van West-Terschelling. Er is een mooi aanbod van bijzondere excursies.

Haven
15 okt 2021 | 09:30 tot 25 okt 2021 | 18:00

Decennialang was de Holland dé zeesleepboot van Terschelling. Er zijn honderden reddingen mee uitgevoerd en er zijn generaties eilanders opgegroeid met het kenmerkende geluid van de hoorn en de werkspoormotor. Inmiddels is de oude dame (1951) met pensioen, maar gelukkig vaart ze nog altijd. En je kunt mee!

Stichting Guusjen is opgericht om mede deze prachtige zeesleepboot in de vaart te houden. Dat doet ze door sponsorwerving, het vinden van vrienden (opstappers) en door activiteiten aan boord. Vier weken per jaar komt de Holland speciaal daarvoor naar Terschelling, de eerstvolgende keer is deze herfstvakantie.

Alle boekingen gaan via de VVV of via info@guusjen.nl (voor opstappers). Je bent erg welkom, want zoals de roepcode luidde en nog altijd luidt: PESK - Paraat En StartKlaar

In de herfstvakantie kun je de volgende excursies doen:

Komende data

15 okt 2021 | 09:30 tot 25 okt 2021 | 18:00