Boschplaat-strand huifkartocht

In een van onze comfortabele huifkarren nemen we u graag mee langs alle facetten van onze eilander natuur waar wij in samenwerking met Staatsbosbeheer talloze routes hebben samengesteld.

Lees meer
Oosterend
39
8897 HX
Oosterend
23 jun 2020 | 13:00 tot 29 okt 2020 | 15:30

Beschrijving

Over het strand, door de duinen, langs de cranberryvelden, polder, wad (grië) en een stukje natuurreservaat de Boschplaat. Onze koetsiers, echte eilanders, vertellen met zichtbaar plezier over ons mooie eiland met de vele gebruiken, tradities en eigenaardigheden. Deze tocht duurt 2,5 uur. De huifkarren zijn rondom voorzien van grote ramen, bij minder mooi weer zit u op warme schapenvachten.Fleecedekens zijn altijd aanwezig. Al onze wagens hebben een gemakkelijke opstap en voor minder validen beschikken we over aangepaste huifwagens met oprijplaten. Tijdens het boeken kunt u aangeven als er oprijplaten gewenst zijn voor uw rolstoel bij de opmerkingen. Iedere dinsdag, donderdag, zaterdag en zondag om 13.00 uur. Boek je ticket online.

Boeken

 

Voor het mooiste boek over de Boschplaat klik HIER

Komende data

23 jun 2020 | 13:00 tot 29 okt 2020 | 15:30

Kenmerken

Type

  • excursie

Thema's

  • Huifkartocht

Kaart & omgeving

Oosterend

Oosterend was ooit het meest oostelijke puntje van Terschelling. Hier hield het eiland vroeger op. Maar het eiland is gegroeid. Nu ligt Oosterend aan de rand van de uitgestrekte wildernis van Europees Natuurreservaat de Boschplaat. Het dorp zelf is klein, maar fijn. Je vind er enkele restaurants, overnachtingsmogelijkheden, een aantal veehouders en een kaasmakerij.

De zekerheid van:
VVV
Veilig betalen met:
iDEAL