Cycling Spinning @ Ieders Plak

Cycling Spinning buiten op maandag 20.00 uur

Lees meer
Sportlaan
9
8881 EP
West-Terschelling

Boeken

Beschrijving

Cycling Spinning (volgens het ClubJoy programma) is een effectieve manier om je lichaam snel op topconditie te krijgen, vet te verbranden en af te vallen. Een pittige les van 60 minuten met opzwepende muziek waarin je door middel van het verhogen of verlagen van de weerstand van je fiets, heuvels op en afgaat, sprintjes maakt en soms even mag rusten. Je fietst binnen op een stationaire fiets met uitzicht op een fantastisch buiten. Deze les kun je vergelijken met de RPM van Les Mills, alleen verschilt de duur van de les (RPM is 45 min.).

Begin je net? Maak je geen zorgen. Iedereen begint op zijn of haar eigen niveau. De weerstand kan per fiets verschillend ingesteld worden. Jij bepaalt zelf de zwaarte van de training. Een ultieme sportles dus!

Voor ieder die streeft naar:
Snel afvallen en vet verbranden, meer uithoudingsvermogen, een stevige workout, je hart sterker wil maken, longinhoud vergroten en bil- been- en rugspieren (de bekende bbb’s) trainen.

Wat doet het?
Tijdens de les verbrand je zo tussen de 600 en 800 calorieën. Regelmatig spinnen maakt dus een einde aan het overtollige vet van het hele lichaam en specifiek het vet op buik, billen en benen.

Op maandag om 20.00 uur.
Prijs losse les € 12,50 incl. kopje koffie/thee erna of flesje water.

Voor € 25 sport je een hele week onbeperkt bij Ieders Plak. Weekkaart te koop aan de balie of online.
Als eilandgast kun je ook bij ons terecht voor Personal Training of week/maand abonnement.

Kenmerken

Type

  • excursie

Thema's

  • Voor groepen
  • Actief en sportief
De zekerheid van:
VVV
Veilig betalen met:
iDEAL