Fitness, Vrij Trainen @ Ieders Plak

Vrij trainen op jouw eigen tijd

Lees meer
Sportlaan
9
8881 EP
West-Terschelling

Boeken

Beschrijving

Vrij trainen, Functioneel trainen, Kickboksen of Fitnessen op je eigen moment bij Ieders Plak.

Dagkaart vrij trainen (incl. koffie of thee, water) €10. Je kunt bij ons met een code 7 dagen per week 24 uur per dag trainen. De code krijg je bij inschrijving aan de balie van Ieders Plak of via mail (info@iedersplak.nl).

Voor € 30 sport je een hele week onbeperkt bij Ieders Plak. Weekkaart te koop aan de balie of online. Als eilandgast kun je ook bij ons terecht voor Personal Training.

Voor informatie: 0562450942, www.iedersplak.nl

Kenmerken

Type

  • excursie

Thema's

  • Voor groepen
  • Actief en sportief

Kaart & omgeving

West-Terschelling

Waar de boot de haven indraait, ontmoet je West-Terschelling. West-Terschelling is het grootste- en levendigste dorp van het eiland. Het dorp is in de twaalfde eeuw ontstaan op een zandplaat die een eeuw eerder met de rest van het eiland verheelde. De naam van het dorp (en van het hele eiland Terschelling) schijnt te zijn afgeleid van de naam die de zandplaat droeg, namelijk De Schelling. In de loop der jaren is de naam van het dorp geleidelijk veranderd. Achtereenvolgens zijn de namen Westeinde, West-Schelling, Westerschelling, West ter Schelling en West-Terschelling bekend.

De bewoners van Terschelling noemen het dorp kortweg: West. Het dorp heeft een oude kern, met musea, winkels, kroegen en clubs, restaurants, hotels, een zwembad, maar ook prachtige natuur. De haven ligt bijvoorbeeld aan de enige natuurlijk baai van Nederland. Het is de thuishaven van garnalenvissers, charterschepen en plezierjachten. Vanuit West-Terschelling loop je echter ook zo het Groene strand op en de ruige natuur van de Noordsvaarder in. Of loop het Seinpaalduin op, waar je een fraai uitzicht hebt over het dorp en (bij helder weer) Harlingen en Vlieland kunt zien liggen.

De zekerheid van:
VVV
Veilig betalen met:
iDEAL